erdalz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 artık din alimi olarak kimse takmayınca siyasi olmaya calısıyo tüm hırsı bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yoo, senin gibi düşünmüyorum. sen ya da bir başkası taksa ne yazar, takmasa ne yazar? adam ilahiyat profesörü. ne demek ilahiyat profesörü, tüm dinler tarihini yalamış yutmuş adam demek. feto dı gülen gibi ilkokul terk hidayete ermiş din alimlerinden ya da cübbeli, sakallı cemaat sahibi mollalardan her zaman yeğdir. bu arada bugün bu ülkenin başbakanı, pek çok bakanı,milletvekili imam hatip mezunu. imam hatip mezunu adamlar siyasetle ilgileniyorsa zekeriya beyaz neden siyasetle ilgilenmesin? dinin kendisi siyaset yahu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Marty said: ahahaha evet. aptala yatmisti bi de, ben bilmiyorum oyle bisey diye napıyorlar diye merak ettim ondan seyrettim gibi bişey demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 olabilir, yanlis hatirliyorumdur. iyi demis o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 evet,hatta "benim bir diğer uzmanlık alanım da sosyoloji, izleyip öğrenmek istedim" gibi bir şeyler demişti ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 erdalz said: din alimi agfdsasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar