jarjar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Gözlerim berisinden bakıyordu kapının O an Bir yerlerde küfürler yükseliyordu Ya da bir çiçekti koparılan Verilmek için ötekine O an Bütün saatler durdu içeride Kalbim bütün gücüyle pompaladı akışını Sular taşıyor gibi geldi içeri Düşe daldım O an Anlatmak saatler sürerdi oysa Şimdi yazmaya kalksam Hep farklı bir hikaye gibi geliyor Sığmazdı kelimelerin tümüne Birkaç büyük saniye O an bir şeyler kırıldı duydum Bir çocuk doğdu kesin Biri sevildiğini duydu Biri koştu kaybettiğinin yanına Ben sadece durdum. Bulutlar döktü anı Bir mesajdı gökten düşen Çisil çisil geçti zaman Tramvaylar yol vermişti oysa ki bizzat kendime, ama ben Durakta, Kımıldamadan durdum. -12- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 oysa o an, durak. çok beğendim. bu da mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 uzun zamandır okuyup beğendiğim ilk şiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 kotu demeye geldim ama harbi guzelmis lan baya begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar