Lucas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 o dediklerinm bugüne kadar deçerliydi malesef dmx.korn yeteri kadar sarstı türklerin imajını.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bayadir takip edemiyorum 56 çıktımı çıkıcakmı ?[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 YAW adamların turklerı ezmesıne dayanamadım heryerde bole mı olucak[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Dmx, 10 Kasım 2004 16:30 tarihinde demiş ki: imajimizi lekelemediginizce sorun yok. zaten bizde bizlere karşı olduklarını soylemedik ama şimdi herkes damlayınca tadı kaçacak[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yav isteyen girsin ne olcak adamlar biri bişey yaptı diye direk bütün türkleremi karşı olucaklar bence öle olmamaları lazım birr insan yanlış bişey yapıyorsa o kendisini ilgilendir gidip ülkesine gıcık olamazlar olmamaları lazım aksi olursa bu onların bozukluklarını gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ama türklerin malesef yabancı sitelerde serverlarda zaten kötü bir imajı var.o irc serverında birinin çıkıp illegal birşey yapması;bakın gene türkler geldi denmesine yol açabilir.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Lucas1, 10 Kasım 2004 20:44 tarihinde demiş ki: ama türklerin malesef yabancı sitelerde serverlarda zaten kötü bir imajı var.o irc serverında birinin çıkıp illegal birşey yapması;bakın gene türkler geldi denmesine yol açabilir. +1[signature][hline]Kral yokken soytarılar coşar,güneş yanlızda olsa etrafa ışık saçar,üzülme doğruların kaderidir yanlızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yanlız uçar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Dmx, 10 Kasım 2004 16:30 tarihinde demiş ki: orada uzun zamandir takilan (bende dahil) bir cok turk taniyorum bu gune kadar pek bi problem olmadi, bugunden sonrada olacagini sanmiyorum hic bir sekilde turk'lere ozellikle bir antipati falan duymuyolar iciniz rahat olsun ha ulke olarak imajimizi lekelemediginizce sorun yok. arkadaşlarda tam o imajı... neyse :D irc ten korkmuyorum nefrett ediyorum aksi taktirde turkiyeyi iyi bi şekilde temsil ederdim.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar