Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere 55R Chat

nbl_silencer

Öne çıkan mesajlar

55R kimi kodlarını yazanlarının bulunduğu irc için bilgiler
server: irc.tragena.net
oda: #sphereevo

Pek canlı bir oda değil ancak biraz katılım gösterilirse 55R ile ilgili operatörler için online bir destek yeri olabilir.

Oda doğal olarak ingilizce olmak ile birlikte, Rusca konuşabiliyorsanız yardımcı olacak operatörler de mevcut.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Sosyal ağlarda paylaş

evet gırdım yaklasık 18 kısı war 15 i op.gerı kalan 3 kısı war 1 i siLencer 1 i ben biride ghost :)[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar !

uLtima TurKey Forever
Who İs The KorN ?
Pictures Of The Korn ... !!
l Msn l
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende girdim op yaptılar bizi :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun biz konuşuruz. :) Yakında Türkleri buraya da almamaya başlarlar.

Adamlar "ühü ühü sphere ölüyor galiba" triplerindeler son dönemlerinde. Özellikle Menace'ın 0.56 için dahi koyduğu kurallara biraz bozuklar.

Genel olarak gerekmedikçe muhabbet dönmüyor. Akdeniz insanı gibi sıcak kanlı işte bu yurdu güzel abilerimiz.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç soru soralımda canlandıralım şurayı silencer :) kimse konuşmuyor.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

zaten silencer yeni bir yer dememiş böyle bir yer var demiş.bu durumda günaydın demenin bi anlamı yok[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

[15:18] <_KoRn_> aheuhaeuhae
[15:18] all operator is down :)
[15:18] <_KoRn_> I Do
[15:19] <_KoRn_> I m a Turkish Hacker .
[15:19] <_KoRn_> Turk İs The Best One

böyle adamlar olursa .. oho herifler şimdiden başladi *.tr uzantili ip'leri banliyalim filam demeye[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.
Sosyal ağlarda paylaş

avp orada oplar gitti diye ben dedim benim bi alakam yok beni katmayın ya.öncelerini okuduysan ben adam gibi konuşuyorum.[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

<_KoRn_> aheuhaeuhae
all operator is down :)
<_KoRn_> I Do
<_KoRn_> I m a Turkish Hacker .
<_KoRn_> Turk İs The Best One
<_KoRn_> Bir Türk ßir Dünyaya ßedeL by M.kemaL Ataturk .
damn
you right alrick.

lütfen konuşmaların tamamını yaz.avp ben gayet masumken senin yazın yüzünden suçlu duruma düşücem.[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

adamlara bi saattir türklerin iyi insanlar olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama korn yaptıklarından sonra tabi bu baya zor.[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

türkçe konuşmayın diyor adamlar inatla türkçe konuşuyorsunuz kanalda e haliyle atarlar tabi.[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

silencer keşke yazmasaydın bu irc serverını buraya ben şahsen oraya birdaha girmiyicem çünkü yeteri kadar rezil olduk.bizim türklerden biri sitelerinde açık var patlatimmi diyor diğeri kanalı patlatıp topic'e *iker yazimmi diyor.yazık yazık hiç bir zaman o insanların seviyesine toplumca ulaşamıyıcaz..[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

orada uzun zamandir takilan (bende dahil) bir cok turk taniyorum bu gune kadar pek bi problem olmadi, bugunden sonrada olacagini sanmiyorum hic bir sekilde turk'lere ozellikle bir antipati falan duymuyolar iciniz rahat olsun ha ulke olarak imajimizi lekelemediginizce sorun yok.[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,
Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...