BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bu nasıl ob oldu anlamadım acc alaıyoruz pff fazla accniz varsa gonderirimisiniz birnini ozelimi lutfen stressden mahrum kaldık bir babalık yapın dilenci gibi oldum ama ne pıyım alalmadım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bir kaç kişi "ya alamayanlar olursa onlara veririz" diyerek fazladan acc almışlardı eğer onlardaki acc lar bitmediyse sana yardımcı olurlar heralde.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 isallah varya ole bir sey yaparlarsa valla varya bir dua edrim kesin cennetlik tobe tobe konustum yine[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yokmu kim sede olan varsa lutfen pm atın bana[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar