Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vicdan mevzuları

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Hiç bişeyi açık açık anlatmamışsın... Arkadaşın sana yalancı demiş, sende "Onunla küsüyim mi?" diye topic açmışsın söylediğiklerine göre.

Biraz daha bilgi ver yardımcı olabilelim.Sonuçta 8-10 senelik arkadaşlıklar kolay bulunmuyor.

Ama illa üstünkörü yorum yapın diyorsan şunu diyim."Yalancılık" oldukça ağır bi itham.Ben gözümle görsem 10 senelik arkdaşımın bi yanlışını, yalanını önce gider sorarım açıklasın belki ben yanlış anlamışımdır diye düşünürüm.Fakat arkdaşın direk sen yalancısın diye yapıştırmış ki uğraşmaya değmez öyle biri için.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicdani açıdan düşünüldüğünde, bu söyleme rağmen affedebileceğiniz dostlarınız mevcut mu?

evet mevcut. ama ökzülük etmeyip, neden senı yalancılıkla sucladığını anlamaya calısırsan mevcut. affettirsin kendini dersen mevcut değil. bu anlama sürecinide cocuğu sıkıstıraran NEDEN NEDEN! diye değil.

cevabın bu işte.

said:
Kafası çalışan her adam bu işin sonunda ne yapılması gerektiğini iyi bilir zaten.

bu kısmını anlamadım, kafası calısan adam kesip atarmı demek istiyorsun, yoksa hayır kafası calısan adam adam olur dostuna sans verirmi demek istiyorsun.

senın derdin cevap değil, senın derdin aynen baslıkta yazdığın gibi vicdan mevzusu gibi ama öle değil. cocuğu silip atma noktasındasın, ama bunu kendine yediremedin, cünkü cok delikanlı cok dost cok yardım sever, cok affedici bir insansın. dolayısıyla, bu yapıcağın seyın senın bu sahane kişiliğine ters düşmediğini kendine inandırmak için gelip burda istediğin cevabı almak icin sormussun.

Moddan rica et, ego mevzusu yapsın. gereksiz yere karısıklık yaratmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...