Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MAP.SCP ile ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben britain iden insta log out olmayıo kaldırmak istiyorıum ama map.scp deki flags de 04180 var yani guarded no buliding items decay fln oluyo ama insta log out yok . kısacası ben britain in gz kalmasını istiyorum ama insta log out olamsın istiyorum ! :D

(Not : sphere55i var ve client linger sadece gz dışında çalışıyo onu denedim)[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA
ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
valla guard zonelar direk instant log out bölgeleri o şekilde ayarlayamazsın map.scpden olmaz yani revision serisi kullanıyorsan diemasterın gösterdiği bi scp vardı onla yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
malesef revision deel aslında benim amacım gz de guild uyesi olanları 30 snde duşurecem! Bunula ilgili bi fikrein varm ı ? Scp den deel fikir lasım :D
Mesaj tarihi:
fikrim var yapabilirmisin bilmiyorum fikrim şu bütün şehir regionlarını baştan çiz flag olarakda guard zoner ayarlama oyundan çıkarken adam şehir regionlarında çıkıyorsa guilddemi değilmi,pkmi veya criminal mi check ettir bu koşulları sağlamıyorsa direk disconnect ettir taşıyorsa clienlingera göre hareket ettir şimdi diceksin yeniden çizdiğim regionları gz yapmazsam nasıl guard gelecek onuda hiç araştırmadım ama bi şekilde guard çağırma fonksiyonu vardır onu bulmaya çalış komut olarak eklersin veya başka bi yolla yapılır heralde.
Mesaj tarihi:
aslında guzel bi fikir ama guard çağırma (gz olayı ) buyuk ihtimalle static tir yane emulatırde dir mesala nasıl birisi sana kufur ediyo otomatik olarak kafa atıyon nasıl bu değişmezse bende guard çağırma olayıda ole !!! Belki değiştirilebilir ama bunu yapmam için çok kasmak gerekir ama oss sınavı olduğu için gunde 2-3 saaatimi zor ayırıyorum o yuseden biraz daha bekleyecem :D bu iş için huauhahuaauhahu . Neyse şimdilik kill le idare edem yada jaille idare edecez artık neyse teşekkurşler fikrini belirttiğin için :D[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA
ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
  • Yeni Oluştur...