di Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Selam, Evde bi desktop alete ihtiyac var. Hazir almisken su adresteki build'e gore toplayayim, gerekirse mac os falan da takilirim diyorum. Ucuz yollu olsun diye de ilkini alip bir de ekran karti cakayim diyorum ama direkt ikinci de olabilir yonlendirmenize gore. Ne dersiniz acep ? http://tonymacx86.blogspot.co.uk/search/label/CustoMac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 git adam gibi macbook pro al bi tane, gerekirse bootcamp ile windows kurarsun. daha kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Yeni retinali prolar cooooooook tatli ya. Inanilmaz tatli yani. Almamak icin hicbir sebep yok. Pare varsa alinacak alet olmus direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Valla almamak icin 2 sebebim var. 1 - Cidden 2 ya da 3 monitorlu, 3-4 tane sanal makinayi bana misin demeden calistiracagim bi sistem lazim 2 - Maliyet. Inat ettim, vermem o parayi o aletlere. 3000 pound nedir abi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 cebellesme bunlarla mac mini al gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Abi tanidigim kisiler olarak boyle okumaya anlamaya zahmet etmeden ustun koru cevabi cakip gectiginizde cok uyuz oluyorum size ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi tanidigin bi insan olarak benim sozuma itimat etmemen ayrica uyuz edici , bide oyle dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ya da kafana göre güçlü bi masaüstü toplayıp MacOS'u VM yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 KHaRoN said: abi tanidigin bi insan olarak benim sozuma itimat etmemen ayrica uyuz edici , bide oyle dusun Hayir abi, senin okumaman ve yetersiz kalman daha uyuz. Hic beklemezdim senden. sdf Hacilar madem oyle gecin mac os kismini, o verdigim link'ten bi built cikarin bana. Ben de onu toplayayim. Mesela i5 3570K mi yoksa i7 3570K mi alayim ? Ordaki Gigabyte board'lardan hangisini alayim, isimi ne gorur ? Bir de bonus soru, ram'in frekansinin 9-9-7 olmasi ile 10-10-12 olmasi arasinda boyle gozle gorulur bir fark var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 birim fiyata aldigin verim mac mini de daha fazla, hesaplayip konusuyoruz! z77 , 3570 ve 1600mhz ram al. frekans, ve timing ayni sey degil. 1600 frekanslar icerisinde high end gaming ve video edit haric fiyat performans egrisinin tam ortasinda, en ucuz 1600 u al gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar