Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTA İstanbul.

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

açıklanmış, yarın maria yok.

Ilk mac Kerber-Li Na 2.mac S.Williams-Azerenka 3.mac Stosur-Errani! Yarin Red Foo kurra cekiminde olucak!

Ben bugün gidemedim ilk gün gittim, finale kadar da hergün gitmeyi düşünüyorum .Serena-Azerenka karşılaşması müthiş olacak yarın
Sosyal ağlarda paylaş

serana sarmıyor beni
maria yarı final çıkarsa cmmts gidilir

ama program çok sıkışık
bugun ki maç gece 1-2 gibi biter şaka gibi
yarın maçları yok ama

cuma günü gece son maçı oynayan yarı finale çıkarsa
cmtsi saat 13:00 den sonraki maçta oynaycak
kimse koşmaz böyle turnuvada sıkıcı olur
Sosyal ağlarda paylaş

Ben performans oynarken 14-16 yaşta bile gece 1 de biten maçların ardından ertesi günü çıkıp ynuyordukk...ki bu biz =) onlar koskoca WTa oyuncuları, her hafta bir turnuva kaldıran sporcular tenisçiler, onlar için sorun olmaz ki ben şuna dikkat ettim, günün son maçını oynayanı mümkün olduğunda ertesi güne koymadan program hazırlıyorlar.Ya da koymak zorunda kalsalar bile yine son maça koyuyorlar ki dinlenme süreleri oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

işte öyle olunca kimse ne gidiyor, ne de tvden seyrediyor iş miş okul die=) daha önce denendi olmadı.
Akşam olmasına rağmen tam dolduramamışlar.İnsanları biraraya topladılar dün kameralara dolu gözüksün diye.

Ama bu seneki şansızlık bayrama denk gelmesi,canlı izlemeye gidecek olan bir sürü insan bayram dolaysıyla şehir dışında olduğundan bir kan kaybına uğradı seyirci desteği
Sosyal ağlarda paylaş

Sharapova var bugün. Azarenka vs. Kerber kadar şahane çekişmeli bir maç olur mu acaba diye oturup izleyeceğim. Takip edenlere, izlemek aklının bir köşesinde olup da maçları ortasında yakalayanlara duyrulur. =)

http://i.imgur.com/JEAAk.jpg

ugh! forgiver yazmış zaten. neyse "up!" oldu bu da. =)
Sosyal ağlarda paylaş

verilirdi ya, o veilen birgünde erkek yarıfinali yapılırdı.mehh.

Ben Errani'yi tutmuştum yaw, yazık olduu.Radwanskayı da severim,yanlız maç sonunda verdiği kısa röpörtajda, Serena'dan korktuğunu o kadar belli etti ki,gülmekten öldüm."Yarın ilk olarak tek parça çıkmayı umuyorum " gibi bir şey dedi spikerin sorusuna
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...