ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Yok mu maclara giden. Dunyanın en iyi kadın tenisçileri istanbulda. Sinan erdem var Allah'tan da her seye uyarlayabiliyoruz. Adam gibi tenis kortu yok memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Serena williams li na macı başlıyor. Trtspor yayınlıyor. Eurosportta da olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yarın ki maçlarda şarapova var mı boşa raketi elime alıp dönmiyim salondan hala program açıklanmamış adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 açıklanmış, yarın maria yok. Ilk mac Kerber-Li Na 2.mac S.Williams-Azerenka 3.mac Stosur-Errani! Yarin Red Foo kurra cekiminde olucak! Ben bugün gidemedim ilk gün gittim, finale kadar da hergün gitmeyi düşünüyorum .Serena-Azerenka karşılaşması müthiş olacak yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 serana sarmıyor beni maria yarı final çıkarsa cmmts gidilir ama program çok sıkışık bugun ki maç gece 1-2 gibi biter şaka gibi yarın maçları yok ama cuma günü gece son maçı oynayan yarı finale çıkarsa cmtsi saat 13:00 den sonraki maçta oynaycak kimse koşmaz böyle turnuvada sıkıcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Ben performans oynarken 14-16 yaşta bile gece 1 de biten maçların ardından ertesi günü çıkıp ynuyordukk...ki bu biz =) onlar koskoca WTa oyuncuları, her hafta bir turnuva kaldıran sporcular tenisçiler, onlar için sorun olmaz ki ben şuna dikkat ettim, günün son maçını oynayanı mümkün olduğunda ertesi güne koymadan program hazırlıyorlar.Ya da koymak zorunda kalsalar bile yine son maça koyuyorlar ki dinlenme süreleri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 he bir de doublelar var, onlar maçların hızını düşürür zaten, cuma gününe bol bol çift koymuşlar.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kerber azarenka macı yılın maciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yarını finale bilet aldım şarapova da yenmiş gece 2 maç mı biter bu kadar geç saatlerde yapılan turnuvalar var mı bence anormal bir durum öğlen başlatabilir maçları sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 işte öyle olunca kimse ne gidiyor, ne de tvden seyrediyor iş miş okul die=) daha önce denendi olmadı. Akşam olmasına rağmen tam dolduramamışlar.İnsanları biraraya topladılar dün kameralara dolu gözüksün diye. Ama bu seneki şansızlık bayrama denk gelmesi,canlı izlemeye gidecek olan bir sürü insan bayram dolaysıyla şehir dışında olduğundan bir kan kaybına uğradı seyirci desteği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Azarenka williams macı muhteşem oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 http://www.wtaistanbul2012.org/resimler/mactakvimi26.jpg keske bugune bilet alsaydım şaropavyı ilk maça koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Sharapova var bugün. Azarenka vs. Kerber kadar şahane çekişmeli bir maç olur mu acaba diye oturup izleyeceğim. Takip edenlere, izlemek aklının bir köşesinde olup da maçları ortasında yakalayanlara duyrulur. =) http://i.imgur.com/JEAAk.jpg ugh! forgiver yazmış zaten. neyse "up!" oldu bu da. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Stosur, bitse de gitsek şeklinde oynadı. Sağlık olsun. 65 dakika sürdü maç. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 radvanska da geliyor yarı finale yalnız 1 gün ara olmadıydı grup maçı bitek heme n yarı final sonra final diğer turnuvalar da mı bu şekil 1 gün ara veriyorlardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 verilirdi ya, o veilen birgünde erkek yarıfinali yapılırdı.mehh. Ben Errani'yi tutmuştum yaw, yazık olduu.Radwanskayı da severim,yanlız maç sonunda verdiği kısa röpörtajda, Serena'dan korktuğunu o kadar belli etti ki,gülmekten öldüm."Yarın ilk olarak tek parça çıkmayı umuyorum " gibi bir şey dedi spikerin sorusuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 http://www.wtaistanbul2012.org/resimler/buyuk/Saturday%20schedule.pdf çiftler maçı zevkli olur mu 3 maç bayar arda arda izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 çiftler de zevklidir ya, ama zaten 2 single 2 double var. 4 maç yani ardarda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 vee Serena finalde.beklendiği gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Vik i yakindan da gordum sirtim yere gelmez artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ntv spor vermiyor. nereden izleyebileceğiz. eurosport mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 trt spor, trt 3 oluyor aynı zamanda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 eurosport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 aralarda müzik mi çalıyolar ya allah kahretmesin bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Oturduklarında evet, sorun ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar