Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atamızı Saygıyla anıyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tüylerim ürperdi yine her seneki gibi 10 kasım 09:05'te..

bir güneş battı...

rahat uyu gerçi uyutamıyoruz ama affet ATAM...[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
Mesaj tarihi:
said:
yellowdream, 10 Kasım 2004 13:21 tarihinde demiş ki:
said:
DynamicK, 10 Kasım 2004 09:23 tarihinde demiş ki:
Huzur içinde yat ATAM her nekadar kemiklerini sızlatanlar olsada ...

+1

+1.Atam sen bu ülkeyi bize bıraktın merak etme huzur içinde yat çünkü gerekirse biz canımızıda veririz bu ülkeye...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Mesaj tarihi:
ilk defa bu yıl törene katılamadım. ama siren sesleriyle uyandım ben de tüylerim ürpererek...

huzur içinde uyu atam, şu topic'e yazanların bir tanesi bile yeter bu ülkeyi savunmaya, gözün arkada kalmasın!
Mesaj tarihi:
Huzuru olumde bul dıyemıyecegım cunku sen ztn OLMEDIN[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
okulumdan ve içindeki öğrencilerden nefret ediyorum , gördüğüm en kötü anma töreniydi sabhaki , istiklal marşındada bir kişinin sesi çıkmadı , yazıklar olsun....[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Okul ogrencılerı oyledır kafanı fazla takma[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Bu gün sabah kalktım ilk yaptığım iş gazeteye sarıldım başladım okumaya . Cumhuriyet gazetesinde bi köşe vardır her 10 Kasımda Atamız söylüyormuş gibi böyle ufak kendi söylemediği çizer tarafından söylenen güzel ve anlamlı sözleri olan bi karikatür köşesi vardır . Orayı okuyunca içim bi anda CIZZZZ etti . Aynen şu şekilde yazıyordu

Atatürk : Senede bir gün benim için ağlayacağınıza , hergün kendi halinize ağlayın ... [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
  • Yeni Oluştur...