senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ben iksati bi de archangel burdayız kim var başka? toplaşkı moplaşkı ayarlayak.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 dynun fede falan da görse iyi olur bence
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 BURAM BURAM ANADOLU: BİR GRUP KÖYLÜNÜN HİKAYESİ.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 tamam beyler sakin. heyecana gerek kalmadı, fistan eskişehirde değilse de forumun diğer gereksizi damladı
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi 20 yıl önce köydü eskişehir. çok geride kalmışsın sen.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Çocuklar niye bu kadar ciddiye aldınız ki şimdi? Geçen gittim eskişehire, Ankara olma yolunda büyük adımlar atılıyor.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Archangel_ said: tamam beyler sakin. heyecana gerek kalmadı, fistan eskişehirde değilse de forumun diğer gereksizi damladı Countelardım da kim oldugun hakkında hiçbir fikrim yok.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 jpg koymamışsın, ingilizce kelimeler kullanmamışsın. counterlamış saymıyorum bunu. ben de yazılarından ve sana yazılanlardan ötesini bilmiyorum, illa tanışmak istiyorsan gel işte buluşmaya. masa kenarında sessiz sakin oturacak biri olmazsa olmaz pati buluşmalarında.
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 PastorOfMuppets said: Çocuklar niye bu kadar ciddiye aldınız ki şimdi? Geçen gittim eskişehire, Ankara olma yolunda büyük adımlar atılıyor. ahaha çüşşş... şehircilik olarak eskişehir bayağı önünde ankaranın. ankara gökçek sayesinde farklı adımlar atıyor gerçi
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Archangel_ said: jpg koymamışsın, ingilizce kelimeler kullanmamışsın. counterlamış saymıyorum bunu. ben de yazılarından ve sana yazılanlardan ötesini bilmiyorum, illa tanışmak istiyorsan gel işte buluşmaya. masa kenarında sessiz sakin oturacak biri olmazsa olmaz pati buluşmalarında. Ahah birçok şeyim ama sessiz sakin değilim buluşmalarda. İstanbul'a bekleriz buluşmalarda, ciddiyim, hem nefret etmeden önce tanımış da olursun. Jpeg yok, o kadar eforu hakedecek birşey söylememişsin henüz, biraz daha düşersen belki jpegleri bile görebilirsin.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 dediğim gibi anca yazılarını ve sana yazılanları biliyorum. ve evet itici geliyorlar aynı burada durup dururken yaptığın şey gibi. nefret apayrı bi şey, alakasız. olur da denk gelirsek tanışırız o halde ne diyim edit: üsttekini alıntılamıyorduk evet
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bana yazılanlar genelde kırdıgım arkadaşlar, seni kırsam hatırlarım. Uzun süreli selçuk'un ankarada kalmasıyla dalga geçtiğim için onunla ugrasan post atmaya kalifiye oldugumu da sana soracak değilim, tepkisini gösterirse selçuk gösterir. Kademeye çekil bence, aramızda tatlı tatlı didikliyorduk birbirimizi.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 kardeşim ogü'de okuyo o yüzden arada arada gidiyorum ama paticiği tamamen unutuyorum oraya gidince, öyle bi şehir...
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ben de vardım :( Eskişehir'i eyalet olsun o derece modern lan. Ayrıca paticik'i unutmak nedir ya?
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 PastorOfMuppets said: BURAM BURAM ANADOLU: BİR GRUP KÖYLÜNÜN HİKAYESİ. ahmetçiğim, http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbcf6vVcIq1r3v85ro3_250.gif
Akito Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 A LELELELELELELELELELEİAAAAAAAAAAAAAA swf yapacak yok mu alalelelelalelealaeleleliiiyaa'yı ?
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Çekil Akito, challenge var. BRACE THYSELF. Noldu zoruna mı gitti, ever-köylü?
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ahmeti uzmusler gene bu ara, ya da muayyen gunu filan geldi.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Üzülsem teselli için koynuna alıcak mısın onu söyle.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 aquilaya cevap vermisin üzüldüm gercekten.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 PastorOfMuppets said: Çocuklar niye bu kadar ciddiye aldınız ki şimdi? Geçen gittim eskişehire, Ankara olma yolunda büyük adımlar atılıyor. her yer pavyon olmasın da *angaranın pavyonları ütülür kumarbazları sakarya caddesinden yörü yoguş yukkarııı VAROOOOOO*
Öne çıkan mesajlar