Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 PastorOfMuppets said: vaperon said: Abi CD Oyun ya. Kahretsin. Kaede'nin yıllar önce bana bir lan partide getirdiği anime dvd'lerini buldum geçen. bi hüzünlenmedim değil. Welcome to the NHK, Moyashimon, Diebuster bir ton seriyi bana 10 tane dvd'ye çekip vermiş. Bir daha yüklenmicem sana Salih, çok tatlısın. allah belamı versin
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Biz de geçen yazlığı sattık, orada duruyordu kutu kutu oyunlar. Babamlar ne yapalım bunları dedi, verin çocuğu oynar adamın dedim. Yeni nesilleri zehirledim.
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben şu an çocuk olsam eski eski cdlerde barınan saçma storyli oyunları oynamam şahsen. tabi bir CM 2001 olursa işler değişir.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Kaede said: PastorOfMuppets said: vaperon said: Abi CD Oyun ya. Kahretsin. Kaede'nin yıllar önce bana bir lan partide getirdiği anime dvd'lerini buldum geçen. bi hüzünlenmedim değil. Welcome to the NHK, Moyashimon, Diebuster bir ton seriyi bana 10 tane dvd'ye çekip vermiş. Bir daha yüklenmicem sana Salih, çok tatlısın. allah belamı versin http://i.imgur.com/fOgIX.jpg
Öne çıkan mesajlar