Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 İki makinayı birbirine sorunsuz bağladım (biri WinXP, diğeri Win98), XP'li makinadan öbürünü görebiliyorum ama ona bağlanamıyorum, 98'liden ise XP'liyi göremiyorum. Haydi beyler bir el atın.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 XP'den kurdum birşeyler, sonra diskete netsetup.exe diye birşey yükledi, o programı öbür makinada çalıştırdım.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya aynı sorun bendede vardı win98 olan makinaya gittim win xp home kurdum herşey çok rahat şuan[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 64 SDRAM var, kurmaya korkuyorum :)[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yok abi kaldirmaz (: benimo makinada p3 600 256mb ram var çok rahat çalışıyor , ya çıldırttı beni o ağ olayi pes ettim bende (: neyse ama yapan var belki google da derin bir arama yapa bilirsin birkaç çözüm görmüştüm çünkü alt ağ ip lerini fln ayarliyodu[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Firewall'ı kapadım, düzeldi :) İnterneti nasıl paylaştırabilirim??[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Topic pek aşağıya gitmiş, yok mu yardımcı olacak kimse?[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 xp > denetim masası > ağ bağlantıları > sol taraftaki menude küçük ev işyeri ağı kur var ordan kurup paylaştırabilirsin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Olmadı ki :)[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Şimdi önceden kurulu ağda sonradan interneti paylaştırmak için XP'de internet bağlantına sağ tıkla Sharing(paylaş) diye bir sekme olmalı, yada advanced te olabilir. Share Internet Connection felan olmalı onu işaretlemelisin. Ancak diğer tarafta win98 'de bir ayar yapmak gerekior sanırım.O ayarlardan bihaberim. Veya interneti paylaştıramadıysan, network connections penceresinde soldan ev/işyeri ağı kur'u seç. Orda 3 seçenek verecek. "Bu bilgisayar internete direk bağlı, ağdaki diğer bilgisayarlar bu bilgisayar üzerinden internete bağlanır." gibi bir seçenek olacak onu seçecen. Sonra "diğer bilgisayarlarda ağ sihirbazını çalıştırmama gerek yok" diye bişi seçecen. Win98'de de ağ sihirbazı olmalı ama ordaki adımları hatırlamıyorum.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yapmıştım zaten dediklerini :)[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar