Xht Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Selam, Elimde mevcut 50 adet pin var 10 TL değerinde, 10 TL lik pinlere 5 lira paypal istiyorum. 500 TL yi direk alacak olanada 200 TL paypal diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 nerden buldun desem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 çalınmamış yada hacklenmemişse neden %40ına satıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Şirkette çalışan kız arkadaşım var desem :P Paysafecard işime gelmiyor bir bakıma, alacağım şeyleri desteklemiyor Paysafecard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 infinite monai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 nerelerde geçiyor paysafecard? düşünebilirim ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 acıkcası bilmiyorum pek, facebook pokerde falan geçiyor, ogame oyunlarında falan geçiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 oyun parası mı satıyorsun sen bize gerçek parayla? çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yok sattığı şey ukash benzeri bişey sanırım; ama facebook oyunlarında falan geçiyosa işime yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 kumar sitelerinde geçiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 tr pin ise kumar sitelerinde geçmiyor olması lazım, tr pin mi ?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 TR pin, kumar sitelerinde geçmiyor ama ilginç bir şekilde facebook pokerde geçiyor. Paysafecard yeni yeni Türkiye pazarına girdiği için bir çok sitede geçmiyor şuanda, tüm oyun şirketleriyle anlaşma sağlamak üzereler, kısa bir dönemde yayılacak Türkiye şubesi ile. ogame ve facebook oyunlarında geçtiğini biliyorum. Aynı şekilde ödeme seçeneklerinde TR paysafecard kabul eden herhangi bir site varsa ordada geçer. Sadece ülkelerden TR yi seçmeyi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patlamaticik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 arkadaşlar paysafecard ı çok yerde kullanabilirsiniz. misal olarak online oyunlarında veya browsergames dediğimiz şeylerde. paysafecardın sitesinden daha da fazlasını öğrenebilirsiniz. orda hangi oyunlarda geçerli görürüsünüz. ben league of legends den tanıyorum. orda kullanan çok oluyor. oyun bedava zaten ama istersen ek olarak birşeyler alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ios oyunlarında falan bişiler satın alırken altın gibi onlarda kullanıldıgını gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar