Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumdakilerin parası boşa gitmesin :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jaky71 said:

BabacumMostors said:

adam genele açayım deyip gezdim tozduma açmış ya

viral oalrak değil de "arkadaşlar böyle bir site yaptık, ticari kaygımız var işine yarayacak olanlara duyurulur" diye gelseler yemin ediyorum bağrıma basacağım ya

Helal size bi konu bu kadar çarpıtılır :) 10bin+ mesaj yazan arkadaşlar siz her konuya böyle mesaj yazıyorsanız işimiz var :)
Tekrar söylüyorum önyargılarınızı yıkmadığınız sürece bu iş olmaz. reklam yapcak olsam gider donanım habere yazarım neden gelip de buraya yazayım ki. 50 kişi bakacak diye bu önyargılı arkadaşların kahrını çekeyim.

Ben başta da söylediğim gibi sadece kazık yemeyin diye açtım. Nette dolaşırken site bulduk adamlara haber verelimde kazık yemesinler dedik ne viral olmadığımız ne de bu işten para kazanmadığız kaldı.

Ama size kızmıyorum bizim milletimiz böyle yapcak bişi yok :)

ezme yeter
Mesaj tarihi:
Yazdığım konuya değil balondan dolayı yazıyorsunuz böyle ama neyse :) yakında o balonda geçer +10000 olduğmda ne diyeceksiniz acaba onu merak ediyorum :)
Mesaj tarihi:
forgiver said:

Jaky71 said:

BabacumMostors said:

adam genele açayım deyip gezdim tozduma açmış ya

viral oalrak değil de "arkadaşlar böyle bir site yaptık, ticari kaygımız var işine yarayacak olanlara duyurulur" diye gelseler yemin ediyorum bağrıma basacağım ya

Helal size bi konu bu kadar çarpıtılır :) 10bin+ mesaj yazan arkadaşlar siz her konuya böyle mesaj yazıyorsanız işimiz var :)
Tekrar söylüyorum önyargılarınızı yıkmadığınız sürece bu iş olmaz. reklam yapcak olsam gider donanım habere yazarım neden gelip de buraya yazayım ki. 50 kişi bakacak diye bu önyargılı arkadaşların kahrını çekeyim.

Ben başta da söylediğim gibi sadece kazık yemeyin diye açtım. Nette dolaşırken site bulduk adamlara haber verelimde kazık yemesinler dedik ne viral olmadığımız ne de bu işten para kazanmadığız kaldı.

Ama size kızmıyorum bizim milletimiz böyle yapcak bişi yok :)

ezme yeter

kardeş iyi de başka nasıl anlatabilirim kendimi anlamadım gitti yaa :) adamlar zorla beni viral etcekler. Nese susayım şimdi virallikten değil boş boğazlıktan ban atcaklar :D
Mesaj tarihi:
Jaky71 said:

Yazdığım konuya değil balondan dolayı yazıyorsunuz böyle ama neyse :) yakında o balonda geçer +10000 olduğmda ne diyeceksiniz acaba onu merak ediyorum :)

+10 k olmuşsun da adam olamamışsın derler adama

inb4: doğru sende olamamışsın işte çelik ayna çelik ayna!
Mesaj tarihi:
Seele yeter kardeş yaa ben klavyede sana laf yetiştirmeye çalışıyorum. yordun beni bilader yaa. 10k yı geçmişsin benden daha hızlısın kabul. Başka konularda yaz azcık da
Mesaj tarihi:
Seele said:

atar geldi beyler. iste bak topigin prim yapti daha cok para kazanacaksin daha ne istiyorsun... lütfen kirici olmayalim.

tmm sen haklısın git kumda oyna şimdi :) sana laf anlatmak deveye... diye başlayan bir deyimle sana sevgilerimi göndererek sustum :)
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

sert sözlerin ardına konan sarı smile'lar bana bir piskopatın ruh halini hatırlatıyor. :)

yok kardeş laf sokmak da üstüme yoktur. Ayrıca hayata gülümse ki hayatta sana gülümsesin demi :P
  • Yeni Oluştur...