Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 vatikan olması için ankarayı tanımaması gerek bide, bağımsız olcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Ardeth said: bana hala halifeliği başlatmamış olmalarına şaşırıyorum tam onun kafasındalar çünkü Hedef 2023. Sonradanda hedef 2060 mı ne öyle bişey söylemiş. O konuda sıkı çalışıyorlar merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Hastane yerine cami, okul yerine cami, bilim sanat vs yerine cami,kültür turizm yerine cami, çevre şehircilik yerine cami, tabi kaynaklar yerine cami. Savunma diye ayrılan 22 milyarın 14'ü de polise. Görev 2023 Extended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Minareler sungumuz dedi ya adam acik acik, tabiki savunma ile yarisicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ShadowFury said: Eğer geçerli bir maddeyse akp hakkımı yediği için akpnin bütün üyelerini, bir kere bile olsa akp ye oy vermiş herkesi filan da dibe çekebiliyomuyum yani? (ve eğer bu kümelerin dışında kalanı varsa akp üyesi veya seçmen olmak dışında bir şekilde akpyi desteklemiş kişilerin tamamını?) Ben yıllardır söylüyorum bunu. Oy vermek büyük bir mesuliyet, AKP'nin işlediği tüm suçlara; şuan üstünde yaşadığımız topraklar üzerinde ve bir gün ahirette ortak oluyorlar. Sadece bu ülke üzerinde yaşayan insanların kul hakkını değil, doğacak çocuklarımızın, torunlarımızın gasp edilen geleceklerinden de mesul oldukları gibi, yan kapımızdaki komşumuzda iç savaş çıkartıp onların da günahlarına ortak olunmasına kadar gidiyor, bu zincir. Bu ülke şimdi ve gelecekte laik olsun, din ve devlet işleri, din ve halk yönetimi birbirine karıştırılmasın die hergün haykıran biriyim. Ama hodrimeydan diyorum. Bu ülkeyi kuran-ı kerim esaslarına göre yönetsinler, ben karşı çıkmayacam, hemde bundan sonra AKP'ye oy vericem. Ama hadisdir, yorumdur değil, değiştirlmemiş(şükür) kitabımıza harfi harfine uymak üzere. Deneyemezler bile. Çünkü müslümanlık ile uzaktan, yakından alakaları yok. Diyanetin bütçesini arttırmakla, camii yapıp durmakla müslüman olunmuyor. İnşallah bir gün ülkemizde yaşayan, güzide insanlarımız da gerçeği fark ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ya bi dk ortalığı bulandırmayın, işin siyaset kısmını bırakın şimdilik. Eğer ahiret filan varsa ben 30 küsür milyon kişiye sonsuza kadar cockblock koyabilicekmiyim koyamıycakmıyım onu söyleyin önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar