Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Aman abi öyle deme, boşver hiç yapma bulaşma.Mis gibi eşin var,mutlu mesut daha ne istiyosun. Eminim sen 1-2 yapsan daha sonra bunu alışkanlık haline getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 abi çok pis amele muhabbeti dönüyor şu son postlarda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dasaa hani geçmişte yaptıklarımı anlatsam agzınız açık kalır. Esasında hepsi ortaokulda yanımda ve arkamda oturan kızlar. Onlardan önce masum saftirik bir inektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bu kirlenmek nedir hani bizde hızlı yaşadık yaşamayada devam ediyoruz kendimizce de hiç kendime kirli gözü ile bakmamıştım.. pişmanlıktan mı böyle diyorsun acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Livered said: dasaa hani geçmişte yaptıklarımı anlatsam agzınız açık kalır. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Llama said: bu kirlenmek nedir hani bizde hızlı yaşadık yaşamayada devam ediyoruz kendimizce de hiç kendime kirli gözü ile bakmamıştım.. pişmanlıktan mı böyle diyorsun acep Esasında pişmanda degilim. Ulgio öyle yazmış kirlenme diye oradan alıntı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 peki birde neden dile getiriyon devamlı hani cidden bende senin durumdayım sanki de çok sıktı bu durum beni çözmek gerek kızlar güvenmiyor diyip uzaklaşıyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 geçmiştete bunun gibi sülükler çok oldu yapıştımı gitmeyen ben kaçtıkça kovalayan. Budaböyle bir duruma gelmesin diye ne yapabilirime döndü olay şu ana benim için. Faceden ve cepten engelledim. En azından o şekilde ulaşamaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Biz büyüdük ve kirlendi dünya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 en çok ben kirlendim diyeniniz de tatava, üç tane rusu ardı ardına dizmemiştir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Siz ne diyonuz adamlar adima şarkı yaptı http://www.youtube.com/watch?v=WttezKsTNTM&feature=youtube_gdata_player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 en son ne zaman kötü kız oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 o değil de eşin böyle kıskançsa ve "livered" nickini keşfeder burayı okursa fln vs :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazik_iskenceci Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Yahu eş diyorsunuz kardeş. İnsan niye yaşar en basiti? Bir yuva kurmak, üremek için. İnsan da olduğumuza göre bu olayın bir çerçevesi var. Eşten önemlisi var mı? İşin kötü gitse eşin yanındaysa yine insan toplar kafasını ama eşinle aran bozuksa işin bile yolunda gitmez. Daha ne kaldı? Nasıl böyle önemli birşey iki dakikalık zevk için, acayip kişisel problemlerin için riske atılır ki? Yapan kendinden vazgeçiyor demektir. Baştan evlenmemelidir. Böyle yuva olmaz. Babanızın pek sevdiğiniz ananıza böyle yaptığını düşünün. Hele de küçük olduğunuzu. Tek kelimeyle iğrenç. Çocuk görmese duymasa bile hisseder kopuklukları. Hiç güzel değil. Aklını başına devşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 nazik_iskenceci said: İnsan Hayvan niye yaşar en basiti? Bir yuva kurmak, üremek için. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar