Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acc Problemi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şifremi belki yanlış hatırlıyorumdur diye yeni şifre göndermeye çalıştım bu sefer mailin yanlış diyor. Anlam veremedim. belki acc nameyi başka almışımdır dedim. Yok yine e m ail ile ilgili hata veriyor ki zaten Acc namem doğru çünkü acc namemi yazınca benim sorduğum gizli soru çıkıyor telefon numarımı falanda okeyliyor anca e mailde hata veriyor. Çok pis patlar oynayamazsam walla varmı yapabileceim birşey ?[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
Hayır sadece bir acc almıştım belki sınırlı sayıda veriyorlardır başkalarıda alsın diye. Mail attım ama olumlu bişey çıkarmı bilmiyorum. oyunun 500 MB ını dl etmişken olmadı :([signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
Ama bende kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor :)

Kullanıcı adını girip şifre istediğimde benim sorduğum soruları bana soruyor bu seferde e-mail de hata veriyor anlayamadım bir türlü walla. Bu gidişle oynayamacağım gibi ama hadi neyse...[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
said:
CraftedbyMalibu, 10 Kasım 2004 16:08 tarihinde demiş ki:
Ama bende kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor :)

Kullanıcı adını girip şifre istediğimde benim sorduğum soruları bana soruyor bu seferde e-mail de hata veriyor anlayamadım bir türlü walla. Bu gidişle oynayamacağım gibi ama hadi neyse...

ayni şekilde sistemde böyle bir mail adresi bulunmamaktadır diyor.
Mesaj tarihi:
Hmm biraz rahatladım ya umarım sorun bende değildir. Şifrem UO acc şifrelerim ile aynı olmasa birinden benima cc u denemesini isteyeceğimde şimdilik zor :)[signature][hline]Charles Rhadamantis
  • Yeni Oluştur...