Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 https://www.worldofwarcraft.com/login/login?service=https%3A%2F%2Fwww.worldofwarcraft.com%2Faccount%2F dan acc namem ve şifremi giriyorum ancak acc name veya şifremin yanlış olduğunu söylüyor. Acaba Open betaya giren diğer arkadaşlarda da mı aynı sorun var?[signature][hline]Charles Rhadamantis [Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 10 Kasım 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 şifremi belki yanlış hatırlıyorumdur diye yeni şifre göndermeye çalıştım bu sefer mailin yanlış diyor. Anlam veremedim. belki acc nameyi başka almışımdır dedim. Yok yine e m ail ile ilgili hata veriyor ki zaten Acc namem doğru çünkü acc namemi yazınca benim sorduğum gizli soru çıkıyor telefon numarımı falanda okeyliyor anca e mailde hata veriyor. Çok pis patlar oynayamazsam walla varmı yapabileceim birşey ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bende de bi kac accda olmadı ama çok çok almıştım...başka accın yok mu?[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hayır sadece bir acc almıştım belki sınırlı sayıda veriyorlardır başkalarıda alsın diye. Mail attım ama olumlu bişey çıkarmı bilmiyorum. oyunun 500 MB ını dl etmişken olmadı :([signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Oyuna girebiliyorum ama acc. management'ta "your account is suspended" diyor. Yani beta olduğu için bazen abidik gubidik şeyler olabilir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Aynı sorun bendede walla olmazsa kafayi yerim üstelik doğru adres telefon herşeyi doğru girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ama bende kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor :) Kullanıcı adını girip şifre istediğimde benim sorduğum soruları bana soruyor bu seferde e-mail de hata veriyor anlayamadım bir türlü walla. Bu gidişle oynayamacağım gibi ama hadi neyse...[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: CraftedbyMalibu, 10 Kasım 2004 16:08 tarihinde demiş ki: Ama bende kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor :) Kullanıcı adını girip şifre istediğimde benim sorduğum soruları bana soruyor bu seferde e-mail de hata veriyor anlayamadım bir türlü walla. Bu gidişle oynayamacağım gibi ama hadi neyse... ayni şekilde sistemde böyle bir mail adresi bulunmamaktadır diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hmm biraz rahatladım ya umarım sorun bende değildir. Şifrem UO acc şifrelerim ile aynı olmasa birinden benima cc u denemesini isteyeceğimde şimdilik zor :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yarin wow cdim geliyor deneme sansına erisicem umarim sorun cikarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar