Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 https://www.worldofwarcraft.com/login/login?service=https%3A%2F%2Fwww.worldofwarcraft.com%2Faccount%2F dan acc namem ve şifremi giriyorum ancak acc name veya şifremin yanlış olduğunu söylüyor. Acaba Open betaya giren diğer arkadaşlarda da mı aynı sorun var?[signature][hline]Charles Rhadamantis [Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 10 Kasım 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 şifremi belki yanlış hatırlıyorumdur diye yeni şifre göndermeye çalıştım bu sefer mailin yanlış diyor. Anlam veremedim. belki acc nameyi başka almışımdır dedim. Yok yine e m ail ile ilgili hata veriyor ki zaten Acc namem doğru çünkü acc namemi yazınca benim sorduğum gizli soru çıkıyor telefon numarımı falanda okeyliyor anca e mailde hata veriyor. Çok pis patlar oynayamazsam walla varmı yapabileceim birşey ?[signature][hline]Charles Rhadamantis
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bende de bi kac accda olmadı ama çok çok almıştım...başka accın yok mu?[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hayır sadece bir acc almıştım belki sınırlı sayıda veriyorlardır başkalarıda alsın diye. Mail attım ama olumlu bişey çıkarmı bilmiyorum. oyunun 500 MB ını dl etmişken olmadı :([signature][hline]Charles Rhadamantis
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Oyuna girebiliyorum ama acc. management'ta "your account is suspended" diyor. Yani beta olduğu için bazen abidik gubidik şeyler olabilir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Aynı sorun bendede walla olmazsa kafayi yerim üstelik doğru adres telefon herşeyi doğru girdim.
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ama bende kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor :) Kullanıcı adını girip şifre istediğimde benim sorduğum soruları bana soruyor bu seferde e-mail de hata veriyor anlayamadım bir türlü walla. Bu gidişle oynayamacağım gibi ama hadi neyse...[signature][hline]Charles Rhadamantis
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: CraftedbyMalibu, 10 Kasım 2004 16:08 tarihinde demiş ki: Ama bende kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor :) Kullanıcı adını girip şifre istediğimde benim sorduğum soruları bana soruyor bu seferde e-mail de hata veriyor anlayamadım bir türlü walla. Bu gidişle oynayamacağım gibi ama hadi neyse... ayni şekilde sistemde böyle bir mail adresi bulunmamaktadır diyor.
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hmm biraz rahatladım ya umarım sorun bende değildir. Şifrem UO acc şifrelerim ile aynı olmasa birinden benima cc u denemesini isteyeceğimde şimdilik zor :)[signature][hline]Charles Rhadamantis
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yarin wow cdim geliyor deneme sansına erisicem umarim sorun cikarmaz.
Öne çıkan mesajlar