SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Abi zeytinyalı beyin salatası olucak ya uf.
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yagli beyaz peynir. tercihen fitaki. kavurma bitimine de karpuz. cok aciktim
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 SeaGle said: Abi zeytinyalı beyin salatası olucak ya uf. olm niye milletin beynini yiyosunuz zombi misiniz? töğbe allam töbeem
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 paticik? is that you? http://cm1.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/Assets/Images/Carousel/Items/b170539e-a737-49ef-92a8-1632af370566.jpg
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi ne manyak potansiyel sapık ve seri katillerle dolu bir toplumuz ya.. Haberlere bakayım dedim, bayramdan güzel görüntüler adı altında aile boğayı yatırmış çatır çutur kesiyor. Adam elinde bıçak bi yandan hayvana sokuyor bir yandan " çok güzel bir duygu, allah herkese nasip etsin" falan diyor. Kadının teki almış bıçağı deriyi ayırırken " HEeE kafa da geserim ben çog gözöl de irkeklere ayıb olmassın deye yanaşmıyom" diyip gülüyor. Arada çocuklar falan da cabası..
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yumy said: abi ne manyak potansiyel sapık ve seri katillerle dolu bir toplumuz ya.. Haberlere bakayım dedim, bayramdan güzel görüntüler adı altında aile boğayı yatırmış çatır çutur kesiyor. Adam elinde bıçak bi yandan hayvana sokuyor bir yandan " çok güzel bir duygu, allah herkese nasip etsin" falan diyor. Kadının teki almış bıçağı deriyi ayırırken " HEeE kafa da geserim ben çog gözöl de irkeklere ayıb olmassın deye yanaşmıyom" diyip gülüyor. Arada çocuklar falan da cabası.. su mesaj yuzunden gulup yere dustum ve dersten atiödim tskler yummy sdf
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bugün kuzenimin 4 yaşındaki oğlu; "Anne koyunun kafasını yerine diksene besliyim" demiş.
Öne çıkan mesajlar