Eternal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bilen dinleyen varmı bu grubu. Herkesin bilmesini begenmesini beklemiyorum ama tarzlarında bu grubun üstüne birtane daha görmedim. Çok kalite bi muzik yapıyo adamlar.Yani boş laf degil hakikaten kalite dedigimiz olay bu. Merak edenlere yazıyorum 10 tane sarkı indirip Hepsini dinlesinler mutlaka. Son albumleri greatest hits de çıktı. High Question of Faith Lost in Space Its a beautiful day Raincloud Ocean Drive You always want what you havent got Sun in the night Loving Every Minute Postcard from heaven. bu topic i okuyup geçmeyin.Gercekten soul-slow muzigi seviyosanız kesinlikle verdigim 10 sarkıyı indirin.Hiçbişey kaybetmezsiniz.Geceleri sakin kafayla dinlenicek sayılı gruplardan biri diyorum.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Boş bi Vaktimde İndirerek Dinlerim.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben metal dinliyorum ancak bu grubu biliyorum.ablam genelde r&b falan dinler oradan.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar