Ren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 selam. elimde 11.6 inclik vaio netbookumsu bir laptop var. dvdromu yok haliyle. format atacağım zaman açıyorum vaio care denen programı factory defaults a formatlıyorum bilgisayarı. buraya kadar çok güzel de, factory defaultsda istemediğim mcafee antivirüs skype windows messenger gibi programlar var. bunları kolayca o recoveryden çıkarabilir miyim? yeni recovery media yaratıp eskisini silmeyi düşündüm ama "create recovery media" da dvdrom ya da externel usb gibi seçenekler var internal yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bildigim kadariyla o imagei editlemek mumkun degil. zaten olsa "factory default" olayinin pek bir anlami kalmaz, factory default imagela oynanmasina izin verseler calismaz hale getirebilir kulanicilar en iyisi islem bittikten sonra tek tek silmek senin durumunda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar