Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Keşke dertsiz başıma dert açmasaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yok keşkem falan sadece keşke hiç wowa başlamasaydım diyebilirim ömrümden 7 yıl kayıp demona gidip bi 10yılı daha sildirmeye niyetim yok = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 keşke 1-2 yıllığına abd-canada-sweden-finland dan birine gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Abi en pişman olduğum şey, eski kız arkadaşımla yatmamaktır. Elime fırsatlar geçtiği halde, genelde o istemediği için yapmadım.Haa alkollü olup, gaza geldiği zamanlar nadirde olsa olmuştur.Uygun ortam ve fırsatım vardı, yapmadım.PİŞMANIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 boşver yenisiyle yatarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Abi onun da bana çektirdiklerini falan düşündükçe hırstan kabarıyorum, ondan pişmanım dedim.Yani olay bi kızla yatıp yatmamak değil. Kronik idiyopatik ürtiker oldum lan kızın yüzünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar