Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 1. gün yarısı yürüyüş yarısı koşma şeklinde 3 tur attım, yürüyerek eve geldim, duşa girdim çıktım saçımı kuruttum ve hala daha kalbim dubstep yapıyor sanırım yarın sadece yürüyeceğim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 hımble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 otura otura ölmüşüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yine berbat bi gün hayır o kadar berbat gün geçirdikten sorna bişi yapacak istek de kalmıyor. telefon açmam lazım. kötü haber gelicek diye açmıyorum. erteliyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ^____^_^____^ patatesli börek <3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Yanıma gel diye haykırasım var günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 geleyim mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 DÜLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bu adam gibi televizyona çıkıp haykırasım var valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ayrıca gel dasaaa, ne olursan ol gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Foruma yazmasam da artık, garbage, albüm fln okumayı seviyorum hala. (işte forumdan uzaklaşıp yazacak yer bulamamak ama o kadar sayfa okuduktan sonra "ben de birşeyler yazayım!!" diye gaza gelmek bu sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 allah belani versin maykrosoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi çok boktan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 su düşüyor gökten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Saeros said: 1. gün yarısı yürüyüş yarısı koşma şeklinde 3 tur attım, yürüyerek eve geldim, duşa girdim çıktım saçımı kuruttum ve hala daha kalbim dubstep yapıyor sanırım yarın sadece yürüyeceğim sdf. normal sartlar altinda 7 dakika hafif tempo kosu 2 dakika yuruyus seklinde 3 kere yapsan yeter.bisiler planlamissin belli yavas yavas yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bayılana kadar koşucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 seni gidi cilgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Saeros said: bayılana kadar koşucam 300 metre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yaşlanınca beynin ufalmıyormuş koşunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 2 sene yaslandim. abi saclarim beyazladi. bir daha adminlik islerini yapicam. serefiz patron. bide email atip bol sanslar diyor. lan kendin yapsana sen daha iyi anliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 kedilerin köpeklerin kışlık tüyleri çıktı. Sitede var bir tane koyun diye seviyorum hayvanı ashdahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bildim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 gene darlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 kedim kaçtı. tam karıya yazarken yakaladım tuttum kulağından doğru eve dedim. banyoya soktum az ıslatmayı denedim yıkayacağım diye. sen misin deneyen dedi ayarsız hareketlerde bulundu kendi kedimden korkuyorum. şuan banyoda pire şampuanıyla durulanmamış vaziyette öylece duruyor. ben o banyoya bir daha girmem. ne halt yicem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 BE A MAN! insan kediden köpekten korkar yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar