Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1. gün
yarısı yürüyüş yarısı koşma şeklinde 3 tur attım, yürüyerek eve geldim, duşa girdim çıktım saçımı kuruttum ve hala daha kalbim dubstep yapıyor
sanırım yarın sadece yürüyeceğim sdf.
Mesaj tarihi:
yine berbat bi gün

hayır o kadar berbat gün geçirdikten sorna bişi yapacak istek de kalmıyor.

telefon açmam lazım. kötü haber gelicek diye açmıyorum.
erteliyorum işte
Mesaj tarihi:
Foruma yazmasam da artık, garbage, albüm fln okumayı seviyorum hala.

(işte forumdan uzaklaşıp yazacak yer bulamamak ama o kadar sayfa okuduktan sonra "ben de birşeyler yazayım!!" diye gaza gelmek bu sanırım)
Mesaj tarihi:
Saeros said:

1. gün
yarısı yürüyüş yarısı koşma şeklinde 3 tur attım, yürüyerek eve geldim, duşa girdim çıktım saçımı kuruttum ve hala daha kalbim dubstep yapıyor
sanırım yarın sadece yürüyeceğim sdf.

normal sartlar altinda 7 dakika hafif tempo kosu 2 dakika yuruyus seklinde 3 kere yapsan yeter.bisiler planlamissin belli yavas yavas yap.
Mesaj tarihi:
2 sene yaslandim. abi saclarim beyazladi. bir daha adminlik islerini yapicam. serefiz patron. bide email atip bol sanslar diyor. lan kendin yapsana sen daha iyi anliyorsun.
Mesaj tarihi:
kedim kaçtı. tam karıya yazarken yakaladım tuttum kulağından doğru eve dedim. banyoya soktum az ıslatmayı denedim yıkayacağım diye. sen misin deneyen dedi ayarsız hareketlerde bulundu kendi kedimden korkuyorum.
şuan banyoda pire şampuanıyla durulanmamış vaziyette öylece duruyor. ben o banyoya bir daha girmem. ne halt yicem =(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...