Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ninja minifig aldım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 gecenin şu saati kahve cikolataya gircem istemeye istemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 "nutella yerim" said: dasaa begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yarın yarım gun mu tam gun mu aslında tam gun oldugunu bılıyorum ama sorayım dedım uhuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Saeros said: günlük dediğin sırlar dünyası, sır kapısı gibi bişey olur. herkesin görebildiği bi yere yazmak saçma olur. ha ben sırlarımı yazmicam, ne yaptığımı yazıcam sadece derseniz o da saçma bi atraksiyon olur gayet. 7 yıl önce falan bu, açılan ilk günlük konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ve evren sayerozu buradan sorumlu birakarak cezalandirir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 KADER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 günlük lan bi bişi indirelim dedik adamlar serverları 3 gün bakıma aldı iyi mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Chipsletten ne boktan cipssin sen abi. adamlar pringles kutusu içinde doritos'un hava dolu cipsleri havasını yaratmışlar. şöle oluyor. kutu pringles kutusu gibin. açıyorsunuz. içinden alüminyum folyoya sarılı daha küçük bi ambalaj çıkıyor onu da açıyorsunuz içinden plastik bi kap içinde küçük küçük cipsler çıkıyor. 10dakikada bitiriyorsunuz zaten. e ben kalori alayım diye yedim bunu be. tadı tuzu da yok ahanda bunlar http://www.youtube.com/watch?v=XeJcjhQp3RA yazıyorum ki almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 büyük gecmis olsun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bunu diğer, gerçekten geçmiş olsun denilmesi gereken meseleler için alıyorum. AMA BU KONUDA TÜKETİCİ ALDATILMIŞTIR! TÜKETİCİYE DARBE VURULMUŞTUR! CHIPSLETTEN! AYAĞINI DENK AL! TÜRKİYE PAZARINDAN UZAK DUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sizin şirket ne satıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ambalajına neden cips koymuşlar? eşantiyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Seele said: Sizin şirket ne satıyore. bina, ev falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi bi savage garden vardı be http://www.youtube.com/watch?v=HCm6gRHINqA geçen sene de şu vardı mesela http://www.youtube.com/watch?v=09XKnXX5Ue0 ha bu adamın tek başına yaptığı şarkılar hep 1dakika uzun oluyor abi. 1dk kısaltsa daha iyi olacak tamamı. savage garden çok iyiydi lan. yaşlandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Günlük, Üşenmek yok laaaann!!! sporaaa!!1 asdsad had yarım 40 dk saat sora falan gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 git git! üşenmek yok (bak gazı veriyorum sonra sende bana ver tamam mı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 sıra sende :D YÖRÜ LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 koşabilsek koşacaz ulan! bu arada endomondo daha güzel bi app abi kullandığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 meeh uğraşamam şimdi, bunu zorla yükledim zaten... ben koca bi bardak süt, cici bebe ve bir doz through the wormhole aliim şimdi. sonra yatarım zaten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Üşenmek yok laaaann!!! App marketeeeee!!1 lan tıklıyorsun sdfsfsdfsdf duyan da program kurmasını bilmeyen ninesin sanacak11111!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ne yağdı yahu...işte bunlar hep iklim değişikliği.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Günaydın günlük, bütün millet evde fosur fosur uyurken ben işe geldim. Neyse ki yarın kesimhanede ekstra iş var kurbanlık kesimine yardım edeceğim çok mutluyum. Bayram sonrasına çıkar mıyım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 of günlük of, 4,5 yıl sonraki ilk yanlız günüm... 2 gün önce kullandığı bardak duruyor daha sehpada. en son benim mavi tshirtümü giymişti, katlayıp yine en son birlikte uyuduğumuz yatağın üstünde koymuştu öyle duruyor orada. giysi dolabına markerlarla yazdığı yazılar, lavabonun kenarındaki dolapta duran 2 tane kremi, diş fırçası, kıyafetleri herşeyi burada ama işte kendisi yok artık be günlük.... bu kadar yılın üstüne çok acıdı canım günlük. dün akşamdan beri böyle bi şoktayım. yavaş yavaş kendime gelmeye çalışıyorum biraz toparlayıp bişiler daha yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar