seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 of be uyku muyku kalmadi kac gundur. 6 gibi uyuyup 10 da kalkiyorum fiks. depresyon falan da yok. sikici filmler izleyip kitap mi okusam diyorum yatakta. yorgani ortsem terliyorum acsam donuyorum ne bicim hava lan. usuyup usuyup tuvalete kosuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bu quantative research methods ne iğrenç birşeymiş, insanlığımdan çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 her şey çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 eğer ki "japonyada deprem" haberinin görsellerine bakarken normal fotoğrafların hepsini anime çizim olarak algılıyorsanız, ve normalini görmeye odkalanamıyorsanız.. anime'i kısmanın vakti gelmiş demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ohhhhh bir güzel kaçtı bana. Abv biliyordum böyle olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 süper boktan bi gün daha ya.. burnum o kadar tıkalı ki kafamın içi marshmallow dolu gibi hissediyorum. otrivine proof bi tıkanıklık. az daha otrivine çekersem sanırım tinerci gibi bişi olacağım. gerçi tiner çekmek iyi fikir olabilir ha! inceltir belki ulan! ben gidip bi kutu sentetik tiner bulayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Tuzlu su cek ve aciyla tanis dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 adam kartonda yaşıyo ya du yakınlarda okyanus yada deniz varsa direk kafayı daldır ve derin bi nefes çek, yapamıyorsan ( hiiiii annem geldi de ) lütfen adamına göre çözüm üretelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bi de sentetik tiner kafa yapmaz dasaa selülozik olcak bu kıyaamı da unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Dasa zeki cocuk, anlamistir tuzlu su deyince kafasini denize daldirmasi gerektigini ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 copry said: Tuzlu su cek ve aciyla tanis dostum. tuzlu suyu sen yanlış yapmışsın bebek :P daha seyreltik yapıcaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bi daha ki sefer tarifi tam isterim ozman ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 tuzlu su olayı cok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Günlük, kalbim pırpır ediyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 tentürdiyot çekin BE A MAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 off tam herşeyi hallettim derken hem iş hem okul herşey patladı çok fena tahammülsüzlükte fena aslında,bayada agresif davranmaya başladım etrafıma sebebsiz yere son zamanlarda neyse dışarı çıkayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 NolaxThensbane said: tentürdiyot çekin BE A MAN! AMAN BE AMAN gibi bişi bu ya be aman kalıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 dasaaa said: NolaxThensbane said: tentürdiyot çekin BE A MAN! AMAN BE AMAN gibi bişi bu ya be aman kalıbı Be a man demiş ya işte, adam ol demiş sdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 no shit sherlock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 sherlock u bilmem de ben tam sictim midterm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Midterm de mi sicti? Niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 20:45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 saat kaç saat kaç!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aleste alt sinir kacti lan? kalmisim sanirim alesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar