dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 boktan gün bkotan gün bktoan gün bktaon gün bktano gün bktan ogün bktan goün bktan güon bktan güno bktan gün o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 kötü gün kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 senko said: haftasonu da calisacam su an da pek oglene kadar uyumus degilim sdf burda 4umuz de kufur ettik sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ben de kufur ediyorum kendime ama elden gelen bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Önemli olan hayattan disconnect olmak. Ya da olmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Bu arada kimse çıkmasın abi, kıyamet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 20 gün kaldı di mi yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 türk halk müziği dinlemeyerek kulağımı boktan şarkılardan korumuşum lan! abi çok kötüler lan! leyli de yar loylu da yar loy loy loy nenni de nenni ne enni.. nenni yar nenni amman çok aşırı kötüsünüz lan! ha çıkıp söyleyecek miyim? evet. çok güzel eğleniyor yüzü de takınıcam hatta. ama bu süper bok olduğu gerçeğini değiştirmiyor. yar geldi yar geldi yar geldi Bugün Posta Günü Canım Sıkılır sıkılır sıkılır ammann Benim Yüreğime Hançer Sokulur sokulur sokulur amman posta günü ise ben mutlu olurum bu bir. ikincisi yüreğine hançer değil, penis in vagina! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Abi onlar farklı, sanat müziği dinleyeceksin. http://fizy.com/#s/1aiees http://fizy.com/#s/1ai7t4 Bunları dinlemeyip böyle deme bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi bunların ne olduğunu bilmiyorum açıkçası feci boklar lan! doğu anadolunun iğrenç şarkılarını falan mı toplamışlar nedir bilmiyorum. çok kötüler lan. hani bunlara iyi diyecek adamın zevkinden şüphe ederim bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Editledim abi, dinle bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 we're sorry. fizy is currently only available in turkey. sen şarkıların isimerini yazıver bi bizimkiler rumeliden mesela oranın şarkıları GIYY GIYYY Gıy gıygıy gıy değil. bullshit lan bunlar. kasarım 1-2ay daha bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 türk sanat müziği türk halk müziği bunlar farklı şeyler yanlız...türk sanat müziği candır...zekicim hele kii=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mediha Şen Sancakoğlu'nu duymadın mı abi ya hiç? Artık Bu Solan Bahçede şarkının adı (zaten asıl bu vuruyor), diğeri de Belkıs Özener - Sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ben açtım dinliyorum önerdiğin şarklıları nazca.. ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bu ne abi hipster cat misin? dinlemedim hiç böle bişiler. hakikaten nenni loylu diye sıkacak bi algortima yazsam günde 1000şarkı çıkartırım yalnız ben. ama bişi kaybetmemişim bunları dinlemeyerek, feci kazançlıyım hatta. adamın zevkini törpüler lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 içip kederlenicen zaten bunları dinleyip amaç o!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 zeper said: türk sanat müziği türk halk müziği bunlar farklı şeyler yanlız...türk sanat müziği candır...zekicim hele kii=) ben dinleyemiyorum bunları. ÇÜNKÜ FZZY BURADA ÇALIŞMIYOR!!!!!! :( keşke halk müziği falan söyletseler. daha iyidir herhalde Bize verdikleri kötü lan bildiğin acı veriyor dinlerken özet geçeyim, halk müziği çok boktanmış. benim dinlediğim versiyonları feci kötü en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ben kaçırdım başını...=) dur gidip okuyayım,bir etkinliğe katılıyon sen galiba içinde kötü azeri müziklerin olduğu??* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yok içinde berbat türk halk müziği şarkılar var. doğu anadolu iç anadolu bölgesinden nenni leyli loylu sözler içeriyor sadece böle saçma bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 halk müziğii sanat müziğii FARKLIII....of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 neset ertas ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 benim dinlediğim halk müzği lan! sanat müziği falan değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 iyi de nazcayla biz sanat müziğinden konuşuyoruz bi kerem....ve evet neşet ertaş aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ne hipster'ı ya, bu kadını bilmeden sanat müziği dinliyorum demeyin abi. THM dinleme en azından madem, ama onu da iyi yapanlar var bir ara dinleyeceğim taş plakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar