dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 senko said: sabah erkenden kalktim sporumu yaptim camasir suyu ve vileda sapi almak icin gittigim migrostan 2sini de almayi unutup dondum, ustune ustluk 70tl'lik alisveris yaptim, ki ne aldigimi bilmiyorum bile. sonra da polise alan ifade verdim ki gunun en heyecanli yani burasiydi. NEDEN! neden ifade verdin yani?
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ya fakir geldi arabamin yanina para istedi benden, ben de valla nakit yok abicim ustumde dedim. (ki o sirada gel o zaman karsidaki atm'den cekelim derse ne cevap vercem diye dusnuyordum.) tam fakir giderken polis geldi oraya, fakiri yanina cagirdi iste napion vs diye sormaya basladi. tam ben giderken arabayla bana dondu polis, ne istedi bu para mi istedi dedi yok polis abi yol sordu dedim. Bir problem yoksa izninizle gidebilirmiyim dedim polis'te tamam yavrum gidebilirsin dedi. sonra gittim. hayatimin en heyecanli 10saniyesiydi.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 fırından bir dilim elmalı turta aldım, yağmurda yürüdüğüme değdi sanırım
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 senko said: efes bllues festivalina gittim gunluk muazzamdi 24 yas siniri cuk oturmus, gelenlerin cogu akli basinda insanlar sadece muzik dinlemeye gelmisler. ortam sufer, atmosfer suferdi. cikan abiler zaten cok iyilerdi. keske boyle seyler ankara'da daha cok olsa bi de etkinliklere 24 yas siniri getirsinler hep. 1 ay mı beni aklı başımda yapacak ulan ! son gidemeyişim =(
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 pazartesi eskisehirde yine guzel olur
coco Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 senko said: ya fakir geldi arabamin yanina para istedi benden, ben de valla nakit yok abicim ustumde dedim. (ki o sirada gel o zaman karsidaki atm'den cekelim derse ne cevap vercem diye dusnuyordum.) tam fakir giderken polis geldi oraya, fakiri yanina cagirdi iste napion vs diye sormaya basladi. tam ben giderken arabayla bana dondu polis, ne istedi bu para mi istedi dedi yok polis abi yol sordu dedim. Bir problem yoksa izninizle gidebilirmiyim dedim polis'te tamam yavrum gidebilirsin dedi. sonra gittim. hayatimin en heyecanli 10saniyesiydi. :)
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ne zaman mutsuz olsam paticik trollüyorum, mutsuz palyaço gibiyim lan off ayaklı klişe.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 lan mayrük o kadar gezdin durdun dünyayı az otur kıçının üstünde ohh iyi olmuş sana sdfd
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 off markete ugrayip cips alcaktim unuttum ya :(
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yarın benim için hem hafta başı, aynı zamanda da hafta sonu. dfsdf işten çıkmadan önce kalan yıllık izinler...hell yeah öteki pazartesi de yeni iş...
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Saeros said: fırından bir dilim elmalı turta aldım, yağmurda yürüdüğüme değdi sanırım title: romantic, comedy
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 senko said: efes bllues festivalina gittim gunluk muazzamdi 24 yas siniri cuk oturmus, gelenlerin cogu akli basinda insanlar sadece muzik dinlemeye gelmisler. ortam sufer, atmosfer suferdi. cikan abiler zaten cok iyilerdi. keske boyle seyler ankara'da daha cok olsa bi de etkinliklere 24 yas siniri getirsinler hep. istanbulda oldu mu,abi hic haberim olmuyor
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 allahım bekâr olmak istiyorum, sap olmak istiyorum. yoruldum artık.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 pff sınavlar varmıs o tarihte meh
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 faturali duzenlerken aradan dolarlar cikti lan sevindirik oldum ^_^
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 boktan bir gün daha hiç iyi bişi olmaması ço garip ya.
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yarin daha boktan olcak bi de ankara da deniz yok ya cok koyuyor lan hayatinin 24 yilini deniz kenarinda gecir sonra gram su birikintisi goreme...
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 eymir var, gölbaşı var daha ne istiyon sdf
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 muhahahahha bana hergün pazar http://media.tumblr.com/tumblr_ltyhpzOGqw1qc9fvp.gif
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ben de laf olsın diye yazdım cok ta takmiyorum ptesiymis salıymis hehe
copry Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Haggard konserine gittik superdi gunluk =) keske sonrasinda sevgiliyi yolcu etmek zoru da kalmasaydim tabi ...
Öne çıkan mesajlar