Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 efendim gittim 2,5 saat calistim patronuma 2k euro kazandirdim geldim. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 oh artık telefonum bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ahahha otantikatör de gitmiş cep le beraber kaldım böle mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bu hafta yağan yağmur sağolsun ofis sivriden geçilmiyor, 3 tane öldürdüm daha 4. 5. de etrafımızda dolanıyor, ahanda biri soktu bile, kaşınıyor dnmskym.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bu saatte ne ofisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 GÜNLÜK!1 SÜT VE CİCİBEBEEEĞĞĞĞĞĞHHH!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 PofffF gunluk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Mr_Hand said: GÜNLÜK!1 SÜT VE CİCİBEBEEEĞĞĞĞĞĞHHH!!11 2003 te yasaklandı cicibebe ile prim public ortamda cicibebeeğ falan yapmayın ceza yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sonunda eve geldim, pijamalarımı giydim çayımı koydum (yok kara çay değil) şu meşhur sandviççiden de kurabiye almıştım onları çayla munç munç yerken Chuunibyou demo Koi ga Shitai! izleyeceğim şu anda hayat bana güzel, bir saat sonrasına söz vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Fistan said: Mr_Hand said: GÜNLÜK!1 SÜT VE CİCİBEBEEEĞĞĞĞĞĞHHH!!11 2003 te yasaklandı cicibebe ile prim public ortamda cicibebeeğ falan yapmayın ceza yersiniz siz dükkanca cicibebe aromalı kokteyl yapsanıza, kapış kapış gitmezse bende eskişehirli değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 dahi anlamındaki-de ayrtı yazılır sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 coluk cocuk mu beslicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bazen içimizdeki çocuğu bulmak yada öldürmek için içmez miyiz? içmeyiz elbette sen de haklısın kardeş çoluk çocuğu beslemeye gerek yok, daya votkaredbulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 votka redbull menumuzde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 abi ben memur emeklisi dogdum, cocuk filan yok icimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Fistan said: votka redbull menumuzde yok e siz nasıl fahiş kâr elde ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 gines var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yewteriş kadar ucuz değil votka+metro gross marketten alınma 2,5 lt lik enerji içeceği karışımı kadar iyi getirisi olan şey görmedim henüz bir de çayla seyreltilmiş viski (bkz: bilimum kuzey ege esnafı) ayrıca sen memur doğduğun için içindeki memur zammını unutmak için içiyorsun, senin alkolün rakı, çerezin beyaz leblebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 kaliteli ürün kullanmazsan kalitesiz müşteri cok fazla kar bırakmıyor kaliteli ürün = kaliteli müşteri kalitesiz ürün = fakir müşteri ye dönüşüyor bi süreden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 50 lik bira 8 tl 70 lik bira 10 tl normal fiyatlar, fahiş fiyatlı diyemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Efesin kalitesi mi degisiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 votka enerjiden bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yoo her zamanki gibi rezil hazır yeri gelmişken neden tuborgun sifonu yok mu bu memlekette? Efes içmek zorunda mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 var bizde :D efes, bomonti,tuborg,guinness,hoegaarden sifonlarımız mevcuttur dsfs carlsberg ve carlsberg extra cold da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar