Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 neyseki bugün yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bugün de hava garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 olsaydı kesin kazanırdık! ve kutlama töreninde sahneye kocaman memeli hatunlar dolardı. yuppi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yine dondurup dolastırıp memeye getırdın konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 e şarkının adı öle http://www.youtube.com/watch?v=0XqVD3O28gc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 meme diyince aklima geldi. dün bi arkadas geldi. memelerimi büyütücem dedi. kiz daha 23 yasinda. dedim delismisin yasin kücük memelerinde normal bence. ama baya hüzünlüydü. artik ne yasamissa. kizim dedim ben hic erkek tanimiyorum penisi kücük diye dert eden. Mesela benimkisi kücük olsa ki degil (orda sinyali verdim) hayatta öyle bisi yapmam. Memelerin büyük ve güzel takma kafana dedim.biraz kendine öz güvenin olsun. morali yerine geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dert etme, iki gün sonra yeniden "mauhahah memesiz!" derim. olur biter. o operasyon olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Seele ve abzürt seks serüvenleri part III Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bazen memesi küçük kızlar görüyorum ve çok üzülüyorum :( bazen de doğru yapılandırılmamış networkler görüyorum yine çok üzülüyorum, bana memesi küçük kızları hatırlatıyorlar :( adam MC-LAG yapmış ama sinkleri girmemiş mesela çok hüzünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi ben de bitmeyen projeler görüyorum karşılarına geçip kahve içiyorum. çünkü Fuck I'm Cool! bitiririm şimdi HEMEN HE-MEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 uyumam lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 En cool benim lan. ucube cihazlar görsem bile bu nedir diye sormuyorum, detaylardan çıkarım yapıyorum. Adamın sorduğu soruya cevap veriyorum, işime devam ediyorum, adam gidiyo... :D anladın sen onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bendeki durum ise daha çok şöyle oluyor. senin yerine ben geliyorum ve adam bana senin bakman cihazları gösteriyor.. senin beybol turnuvasına atıcı olarak çıkman gibi bişi adamım bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Uyuman lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 BEEEYBOOOLLLL!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 cahiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-FlUutHp0uOE/Td7Rgvj_M5I/AAAAAAAAAF4/jU4MUBkSCyo/s1600/efc__1234888105_cahill_arteta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 damn you work work work Evsiz kaldım istanbullarda günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 al iste alman liselisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 at alman silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Seele said: meme diyince aklima geldi. dün bi arkadas geldi. memelerimi büyütücem dedi. kiz daha 23 yasinda. dedim delismisin yasin kücük memelerinde normal bence. ama baya hüzünlüydü. artik ne yasamissa. kizim dedim ben hic erkek tanimiyorum penisi kücük diye dert eden. Mesela benimkisi kücük olsa ki degil (orda sinyali verdim) hayatta öyle bisi yapmam. Memelerin büyük ve güzel takma kafana dedim.biraz kendine öz güvenin olsun. morali yerine geldi biraz.daha 23 yasinda kismini anlamadim , buyumuyor ki 23 ten sonra hatta 20 den sonra . Ama yaptirmasin bence de kucuk meme> silikon meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yaptırsın. kız kısmı kendisine rakip istemez. köpürüy'nin dediğini göster ve seni çekemeyen bir kız yaptırmanı istemiyormuş de. kesin yaptıracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 organık beslenme taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 akşama köpek gibi içmek taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 şunlar bitsin içicez bukowski kahvemi içedem soğuttum kaçıncı defadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar