Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Saeros

Öne çıkan mesajlar

meme diyince aklima geldi. dün bi arkadas geldi. memelerimi büyütücem dedi. kiz daha 23 yasinda. dedim delismisin yasin kücük memelerinde normal bence. ama baya hüzünlüydü. artik ne yasamissa. kizim dedim ben hic erkek tanimiyorum penisi kücük diye dert eden. Mesela benimkisi kücük olsa ki degil (orda sinyali verdim) hayatta öyle bisi yapmam. Memelerin büyük ve güzel takma kafana dedim.biraz kendine öz güvenin olsun. morali yerine geldi biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

meme diyince aklima geldi. dün bi arkadas geldi. memelerimi büyütücem dedi. kiz daha 23 yasinda. dedim delismisin yasin kücük memelerinde normal bence. ama baya hüzünlüydü. artik ne yasamissa. kizim dedim ben hic erkek tanimiyorum penisi kücük diye dert eden. Mesela benimkisi kücük olsa ki degil (orda sinyali verdim) hayatta öyle bisi yapmam. Memelerin büyük ve güzel takma kafana dedim.biraz kendine öz güvenin olsun. morali yerine geldi biraz.
daha 23 yasinda kismini anlamadim , buyumuyor ki 23 ten sonra hatta 20 den sonra . Ama yaptirmasin bence de kucuk meme> silikon meme
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...