dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 salak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 etrafında ot içip çılgınlar gibi küfür eden adamların arasında maç izlemeye çalışırsan sanırım salak oluyorsun, evet aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Nefretlik pazartesi trafigi gunluk , ama yine de mutluyum , lay lay lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 neyse ki kavurmanın durumuna bi açıklık getirebildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aktardan alınmak suretiyle ne öneriyorsun dasaa, madem hastalığımı çözdün hadi reçeteyi de yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 mutlu olman için geçerli bi nedenin yok. devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 alarmı sürekli 10dk ertelemek ne pis bi iştir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 man the kahretsin up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 10 dkda cihazı söküp diskini değiştirip tekrar topladım. gitti anakart yandı. fak. besleme bileşenlerinden birinden ince bi duman çıktı böyle bi anda. sadfsdgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 3 senelik ızdırap bitti, diploma tamam, askerlik işlemleri tamam, şirkete istifa tamam. Bugün bildiğin milad taşı oldu 5 kasım benim için günlük. Üzerimdeki ağırlıklardan nasıl kurtuldum belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 lan canım sıkkınken belgesel falan izlemeden uyuyamıyorum. bünyeye sokayım amerikanın en boş otoyolları.. gelsin de uyuyyayım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 zombiye bağladım yine günlük. 31 ocak geçiyor sanki içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dasaaa said: lan canım sıkkınken belgesel falan izlemeden uyuyamıyorum. bünyeye sokayım amerikanın en boş otoyolları.. gelsin de uyuyyayım be al sana belgesel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Cuma olsa ya hemencecik gunluk ? Bak cumartesi de demiyorum cuma olsun yeter , mucuk mucuk kips , bye <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Günlük naber lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 berbat abi, sen nasılsın diyeceğim ama gülen surat koymuşsun. demiyorum ondan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yok lan. gülen surat inat sadece. gerektiğinden fazla değer verdiklerim var bu aralar, tepeme çıktı resmen. moralimin bozulması lazım bu duruma ama FAK DİS ŞİT modundayım. illa dönecen sen bana... sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dasaaa cok kötüyüm. bildigin is/okul bitirdi beni. bu hayat bana niye durmadan tecavüz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 popon güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 olm tecavüz etmediği kimse yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ben olsam ben de severdim seni sıcak sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mr dasanin mesaji bi isaret bak ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mr_Hand said: olm tecavüz etmediği kimse yok ki. yoo. bunun poposu çok güzel ama lan. latin poposu böyle. görsen sen de dayanamazsın. ya da dayanırsın anında. bilemedim. paradoksal bi çağrışım labirentindeym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Dayanamaz dayanamaz sdffgklsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ya ara sira normal hayat tabikide olacak. ama ben sürekli bir baski hissediyorum arkamda. beni üzen nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar