Deviss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Baggio, 07 Kasım 2004 19:25 tarihinde demiş ki: said: Sailor, 07 Kasım 2004 14:57 tarihinde demiş ki: heh nebulaydı.. başlarda manuel olarak açıyorlardı fakat sonradan uğmaşmayıp ph açık diyolardı fakat açtıkları yoktu :) Oyle degil o bi kere.. 'Random aciyoruz ve haber vermiyoruz, yakalarsaniz o saati sansiniza' diyorduk, esasinda pek ugrasamiyorduk :p O zamanlar skillgain trigger'i falan yoktu cunku, spheretables'i degistirmek gerekiyordu :) +1...Bir kere server 11 saat geri alınmıştı o parryi gm lemek için ph'i beklediğim günleri unutmam... [signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... [Bu mesaj Deviss tarafından 07 Kasım 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Lucas1, 07 Kasım 2004 12:06 tarihinde demiş ki: full ph açan ilk server silver serpent's dı sanırım. eet haklısın, ilk full ph orda açıldı[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
hektor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Nebulada yapıyolardı PH server geri alınıyodu sonra :)[signature][hline]Cold Breeze Of Sharp Sword
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Blackhand_, 07 Kasım 2004 14:43 tarihinde demiş ki: power month :) hahah[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yapılıyordu çok iyi bilirim gün ve saat verilirdi hatta... :) Ne günlerdi be.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Acextar, 08 Kasım 2004 00:41 tarihinde demiş ki: full ph LoL Ph = Power Hour ; 1 saatlik bir dilimde skill gain hızının belirli bir miktar arttırılması. Hangi mantıktır ki bunu günlerce aylarca gibi uzatarak "3 ay boyunca PH açıyoruz " gibi saçma bir şekilde anlatabilir ?
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Haa biz bilmiyoruz ph'ın ne olduğunu iiki söyledin. LoL Full ph yani bütün skill'ler için geçerli demek istedim. Kafan bassın biraz.[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Balon'unu patlatmayı unutma..[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ha sadece senin gibi yüce bir şahsiyet karşısında ezilmemek için gerçek accountumla mesaj atmıyorum da gittim yeni bir account açtım ve sana öyle mesaj atıyorum yoksa ezilirim karşında. Komiksiniz valla. Ayrıyetten Full ph diyince tüm skill leri kapsıyor yani vay be , benimde savunduğum " PH = Power Hour = Bir saatlik hızlı gain alımı " değildi yani. Sizin anlayışınıza göre PH = Servera player gelsin diye açıldıktan 3 ay kadar süre ile süren adv_rate=1,1,1 yapmaktı unutmuşum. Özür diler saygılarımı sunarım. (LoL)
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 powerhour uo da gördüğüm oyuna en renk katan, zevkli uygulamalardan biriydi.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Delinquent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Parayi icat eden insan gibi bir sey olsa bu. Liderlik acisindan bakarsak oncu, kurnaz ve is bitirici, diger acidan bakarsak ultima online'in git gide berbat olusuna buyuk katkisi bulunanlardan.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 şimdi oyuncular server ararken ph varmı diye arıyor yoksa pek oynamak istemiyorlar buda üzücü bir durum bence.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
warrior2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 turkiyede ph siz servermi olurmus ya
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Sonra neden UO bitti diyoruz bide. Cevap belli ; " Türkiye'de PH siz server mı olurmuş " Peh.
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 en guzeli ph sız adam gibi kasmak.. rp yapmak.. zorlu olması daha guzel ve zevklı..
warrior2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bu mantıgı bu gunlere ben getirmedim
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ph açıpta rp serveri olurmu be ne saçmalık..[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bencede ph rp mantığına aykırı.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 alalala ole bişeymi dedım ben sımdı .. ph kapanacak ve rp olacak dedim.. okuyun once
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben senin içi söylemedim, ortaya söyledim.[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ??? durup dururken neden ortaya soyledinki? ustelık aşırı bir tepkiyle ?? [Bu mesaj Chernobel tarafından 09 Kasım 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
warrior2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Chernobel, 09 Kasım 2004 17:06 tarihinde demiş ki: alalala ole bişeymi dedım ben sımdı .. ph kapanacak ve rp olacak dedim.. okuyun once merak etme arkandaım
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 arkamda olucak bişey yok.. tartışmada yok.. ustelık burdaki konuda sen ph ı kabul ediyosun. Ben etmiyorum.. Yani biz aynı yanda olamayız :D karşımda ol ( bu topic içinde ) :D
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 PH'yi bir saatlik dilim değilde "aylarca" süren olarak algılayan zihniyeti kınamak lazım.
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 merak etme sol tarafında durarak sana destek oluyorum.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Öne çıkan mesajlar