BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bu avatrurkten gelen bir e-mailda oyunu 50milyondan alabilcegim yazıyordu ama oyun cıkınca 90 cıkcagı yazıyo simdi bu beta felanmı oluyo cozemedim [Bu mesaj BullDoG tarafından 06 Kasım 2004 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Hayır.Beta versiyon değil. Eğer oyunu piyasaya sürülmeden ön sipariş edersen sana avantaj sağlıyorlar.Ve 49 milyona alıyorsun.Oyun piyasaya çıktığı zaman, muhtemelen rağbet artacak bu da fiyatlara yansıyacak.[signature][hline]www.oynayalim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Peki ne zaman kadar sürer bu kampanya. Yani Tarih olarak ne zaman çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 9 kasımda dağıtıcıra gönderilecek.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Avaturk yetkililerine sordugumda sayfalarinda ayin 20 sinde gelecegini yazmasina ragmen ayin 12 sinde dagitima baslayacaklarini soylediler[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningstarDspna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaşlar ben sipariş verdim avaturkten fakan şöyle bi durum var 12 sinde dagatılırsa bayrama denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 dua ette 12'sinde Daatsınlar..[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 lol evet dua edelim 12 sinde dağıtsınlar. bayramdan sonra elimizde olur. bide 15-20 gün hatta 1 ay gecikmesi var bu işin. Allah göstermesin[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningstarDspna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: KapIKulu, 09 Kasım 2004 01:49 tarihinde demiş ki: lol evet dua edelim 12 sinde dağıtsınlar. bayramdan sonra elimizde olur. bide 15-20 gün hatta 1 ay gecikmesi var bu işin. Allah göstermesin Ağzından yel alsınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 karışıklık olmadığı sürece 2 günde gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kargoda karışması gibi birşeyden korkmuyorumki ben gayet normal. bahsettiğim oyunu geldi bandrol alıyoruz yok şöyle oldu yok böyle oldu diye avanın geç göndermesi[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningstarDspna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 arkadaşlar evde bulamazlarsa bizi nereden alıcaz kutuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 getiren kargo firmasının bıraktığı bilgideki adresten ptt getirmişse yine aynı bilgide bulunan ptt şubesinden[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yani bu cuma gelemiyo oyun ha :([signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar