Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avaturkten

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu avatrurkten gelen bir e-mailda oyunu 50milyondan alabilcegim yazıyordu ama oyun cıkınca 90 cıkcagı yazıyo simdi bu beta felanmı oluyo cozemedim

[Bu mesaj BullDoG tarafından 06 Kasım 2004 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayır.Beta versiyon değil.
Eğer oyunu piyasaya sürülmeden ön sipariş edersen sana avantaj sağlıyorlar.Ve 49 milyona alıyorsun.Oyun piyasaya çıktığı zaman, muhtemelen rağbet artacak bu da fiyatlara yansıyacak.[signature][hline]www.oynayalim.net
Mesaj tarihi:
Avaturk yetkililerine sordugumda sayfalarinda ayin 20 sinde gelecegini yazmasina ragmen ayin 12 sinde dagitima baslayacaklarini soylediler[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse)
Master Bounty Hunter
Mesaj tarihi:
lol evet dua edelim 12 sinde dağıtsınlar. bayramdan sonra elimizde olur. bide 15-20 gün hatta 1 ay gecikmesi var bu işin. Allah göstermesin[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Mesaj tarihi:
kargoda karışması gibi birşeyden korkmuyorumki ben gayet normal. bahsettiğim oyunu geldi bandrol alıyoruz yok şöyle oldu yok böyle oldu diye avanın geç göndermesi[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Mesaj tarihi:
getiren kargo firmasının bıraktığı bilgideki adresten
ptt getirmişse yine aynı bilgide bulunan ptt şubesinden[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...