Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 SAÇMALIYORUM YİNE Haklısın belkide saçmalıyorum yine Dışarıya bakıp yağmur tanelerini izlemek Saçmalamaksa evet ben yine boğulmuşum dünyada yine gidiyorum sonsuzluğa Bir uçurum kenarında sana bakıyorum dokunsan düşeceğim ama yine umursamıyorsun Söylediğin tek bir şey var Oda saçmalıyorsun! Evet saçmalıyorum belkide Sonsuz yanlızlığımda Dışarıda çamura batmak yada mehtapta oturmak saçmalamaksa Evet ben yine saçmaladım bayaa Düşler,hayaller,inançlar hepsi saçma zaten Hayat dediğin nedir ki bir noktasın dünyada Artık bırakıyorsun beni ve düşüyorum aşağıya Ama vazgeçmiyorum saçmalamaktan ve hayat güzel diyorum Yaşayacğım biliyorum diyorum ve yine,yine,yine saçmalıyorum Hayat saçmaysa bende saçmayım diyorum Yaşamak buysa durun yaşamayacağım diyorum O anda tutuyorsun elimden Düşme diyorsun bana Ama artık nafile yıldız gibi kayıyorum ben O anda denizin dalgalrını duyuyorum Yakamozu görüyorum Hayret ediyorum olamaz diyorum İşte o zmn aklıma geliyor yaşamak saçma deilmiş meğer Ama senin savunduğun tek birşey var oda tekrar saçmalıyor olmam Üzgünüm bıktım saçmalamaktan... ----------------------------------------------------------- HArbiden saçmaladım :) yorumlarınızı bekliyorum :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Güzel olmuş. Yorum; ''Herşeyin ölçüsü insandır'' - Protagoras[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 güsell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ii olmus be süferr :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Saolun varolun .... *beni sizler yarattınız :p *[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__HeRA__ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 güzel olmuş tebrik ederim...ama bazen saçmalamak iyidir yaa bıkma bence:)))[signature][hline]__HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEW!ND!RECEĞ!NE GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR!__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 güzel olmus hele benim gibi saçmalayan birinin yarasına parmak bastı=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 çok güzel olmuş[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keeddii Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bencede saçmalamışsın. Hatta kendi kendinin saçmalama sınırlarını aşmışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 gayet güzel..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 iyi iyi[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 guzel olmus :tebrikz:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 saçma olan şeylerin içinde saçmalamak en iyisi sen iyi bir seçim yapmışsın.güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar