Akito Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ne aldın 50 tane ? ad soyadının kombinasyonlarını mı parselledin ? sekkkssssksksss.com tarzı şeyler mi aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Akitonti$.net aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 di'ye sormuş mu şimdi bu? sormamış dimi? konuya gelecekmiş cevap verecekmiş yoksa tırtmışmış? ne aldın 50 tane? cidden ne aldın? yanlış yazılan adresleri subdomain mi yapacaksın? bookface.com? ne aldın? çok merak ettik? tişörtümü kemiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 antiban said: go de di ile konuştum. geçen seneki harcamalarımın toplamı bilmem kaç bin doları geçtiği için 5$ a kullanabileceğim bi kupon verdiler. sağolun varolun. Geçtiğimiz sene godaddy'den binlerce dolarlık domain alıyorsun ve gelip 50 domaini nereden alırım diye soruyorsun , birisi topicte godaddy diyor ve ondan sonra mı bakmak aklına geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 binlerce dolarlık domain değil yavru ceylan, bi kaç bin dolarlık alışveriş totalde. zaten adam gibi bi iki sunucu alsan bi kaç bin dolar ediyor. ayrıca da normal godaddy fiyatı 14 dolar mı 13 dolar mı öyle bir şey. en az 250 dolar cebimde kaldı. bence iyi bi alışveriş. sen beğenmediysen senin sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 antiban said: binlerce dolarlık domain değil yavru ceylan, bi kaç bin dolarlık alışveriş totalde. zaten adam gibi bi iki sunucu alsan bi kaç bin dolar ediyor. ayrıca da normal godaddy fiyatı 14 dolar mı 13 dolar mı öyle bir şey. en az 250 dolar cebimde kaldı. bence iyi bi alışveriş. sen beğenmediysen senin sorunun. godaddyden sunucu mu alıyosun yavru ceylan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 hem de bi kaç bin dolarlık ama iş domain almaya gelince, çözümü burda arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 1-2 bin dolar senin hayalin olabilir ama adam sistemin kalitesi için vermiştir bu kadarda yüklenmeyin lan? domainin ucuzunu araması normal gayet troll bir yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Ahaha. Konu sahibinden zerre haz etmedigimden mutevellik hic yazmayayim istiyorum ama kithnos'a fakir muamelesi yapilmaya calisilmasi ayri bi komik lan. Adamin ne yaptigini bilip de oyle konussaymissiniz keske. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hayret kıtıpıyos'un yaptığından farklı bişi yapılmamış ona oysa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 di said: Ahaha. Konu sahibinden zerre haz etmedigimden mutevellik hic yazmayayim istiyorum ama kithnos'a fakir muamelesi yapilmaya calisilmasi ayri bi komik lan. Adamin ne yaptigini bilip de oyle konussaymissiniz keske. =) ya fakir muamelesinden değili o lafın gelişi söylenmiş bir şey. Hayır trollenir yapılır edilir ben kaç yıldır bu forumdayım her şeyi gördük ama şuradaki tavır yanlış yani garbage değil bir şey değil. O yorumu yazarkende gayet alalade yazdım ki yaratıcılık seviyesi _1 _2 olan bir insana zaten bir şey yazmam normalde. Ben sonuçta antiban'ı tanıdığımdan onu korumak için vs yazmış değilim seninde yapmamanı beklerim di'cim ^^ Herkesin birbirine bir faydası var şu forumda, olmayanı salağı trollerizde, tutupta domaine terlikle vurmamış sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Meov said: 1-2 bin dolar senin hayalin olabilir ama adam sistemin kalitesi için vermiştir bu kadarda yüklenmeyin lan? domainin ucuzunu araması normal gayet troll bir yana yazdığım yorumuda unutmuşum zaten, boşuna yazdım o kadar şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Hacim oyle guzel kivirdin ki, az kalsin yiyodum. =) 1-2bin dolar senin hayalin olabilir diye dalip da, sonradan ya o oyle degil deyince pek de sana gorundugu gibi gorunmuyor. Ha bir de daha satasmaktan ve kadin forumlarini takip etmekten baska bisey yaptigi gorulmedi bahsettigin elemanin. Haliyle troll fora olmasi gayet normal. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Sen kişiyi görüyorsun işte bende olayı değerlendiriyorum kişilere bakmadan sıkıntı oradan çıkıyor. ^^ Biraz daha çalışmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 güzel bi hosting kampanyası söyleyin şöyle içinde domain falan da beleş olanından da yolumuzu bulalım o zaman. para yok bende, 1 tane için soruyorum yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 di'ye sormak lazım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Sypro said: güzel bi hosting kampanyası söyleyin şöyle içinde domain falan da beleş olanından da yolumuzu bulalım o zaman. para yok bende, 1 tane için soruyorum yanlış olmasın. www.normhosting.com SeldoM sahibi bu firmanın, naha bu da konusunun şeysi http://forum.paticik.com/read.php?5,6473415 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar