paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Selam, Abi otomobilden çelişkili beklentiler içine giriyorsun; 5-6 litre tüketsin ama SUV olsun, İyi yol tutsun, deli gibi kaçayım ama yerden yüksek olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 paramecium said: Selam, Abi otomobilden çelişkili beklentiler içine giriyorsun; 5-6 litre tüketsin ama SUV olsun, İyi yol tutsun, deli gibi kaçayım ama yerden yüksek olsun. Saygılar. Yok abi 5-6 litre değil çok yakmasından kastım 10-11 litre yaksın yani hadi 12 yaksın. RR gibi 25 litre yakmasın! -25 litre nedir yahu?- Aslında iyi yol tutsunda değilde abi videoyo bulursam atıcam linkini bildiğin araba devrilmekten allahın yardımıyla kurtuluyo o kadarı normal değil gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 paramecium said: Selam, Ben SUV'lara uzağım. Ne olacağına karar verememiş devekuşu misâli olduklarını düşünüyorum. Pratik değiller(park etmek falan), masrafları yüksek(en basitinden kış lastiği almaya kalkınca), ağırlık merkezinin yüksekte oluşu beni huylandırıyor. MPV bana daha yakın bir araç; sorry :P Saygılar. birak mpv falan. para, cocuklar otobuse binecek yasa gelsin de, biz sana cift kapi bir ikinci el audi aldiralim :P onlar da metrobusle arkandan gelsinler. feda ettin gencligini valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ahaha cocuk yokken ben de bir cabrio sahibi olmak istiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ben cocuk falan anlamam her daim coupe devam , hanim arabasi ne gune duruyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 68 liraya falan temizcene, 140k kmde 2007 model gcherokee 3.0 dizeller var, dusunulebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Selam, İlk kasa 225HP'lik TT (üstüne MTM mod) veya MX5 tarzı bir şey istiyorum açıkçası :P Hani arada RS4 falan bile bakıyorum :D Abi biri park halinde gelir yanında durur ve kapıyı açarken benim araca vurur; deli olurum! Özenilecek araca gerek yok, sinir sahibi yapıyor beni. Audi'nin İsveç'de yaptığı ileri sürüş eğitimlerine katılınabilir aslında; riske attığın araç da senin değil hem ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 synthesizer said: 68 liraya falan temizcene, 140k kmde 2007 model gcherokee 3.0 dizeller var, dusunulebilir Bahsettiğim araç bu abi, inanılmaz kötü test sonuçları slalom testlerinde devrilmekten son anda kurtuluyor,lastik patlıyor sürekli 1 lastik havada falan. Biraz Allah'a emanet çıkmış yani testten. Gözüm korktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1.6 otomatik olan SUV var mı ? baktıklarımda hep otomatikler 2.0 dan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 paramecium said: Selam, İlk kasa 225HP'lik TT golften bozma olani yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Selam, Sonuçta Golf IV, Audi A3 ve Skoda Octavia da A4(PQ34) platformunun çocuğu :) Her aracın kendine has şasesi ve karakterinin olduğu dönemleri öldürüp mezarı çöplüğüe çevireli çok oldu :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ilk kasa tt ekstradan bir faciaydi ama yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 2.5 TDI Pathfinder'lar var Nissan'ın 2006-2007 ? Onlar nasıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Selam, Abi nesi faciaydı yahu; bildiğim simetrik ön/arka tasarıma sahip bir araç :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar