Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

60-65k arası SUV

TeddyLop

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Selam,

Abi otomobilden çelişkili beklentiler içine giriyorsun;
5-6 litre tüketsin ama SUV olsun,
İyi yol tutsun, deli gibi kaçayım ama yerden yüksek olsun.

Saygılar.

Yok abi 5-6 litre değil çok yakmasından kastım 10-11 litre yaksın yani hadi 12 yaksın.
RR gibi 25 litre yakmasın! -25 litre nedir yahu?-

Aslında iyi yol tutsunda değilde abi videoyo bulursam atıcam linkini bildiğin araba devrilmekten allahın yardımıyla kurtuluyo o kadarı normal değil gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Ben SUV'lara uzağım. Ne olacağına karar verememiş devekuşu misâli olduklarını düşünüyorum.

Pratik değiller(park etmek falan), masrafları yüksek(en basitinden kış lastiği almaya kalkınca), ağırlık merkezinin yüksekte oluşu beni huylandırıyor. MPV bana daha yakın bir araç; sorry :P

Saygılar.

birak mpv falan.

para, cocuklar otobuse binecek yasa gelsin de, biz sana cift kapi bir ikinci el audi aldiralim :P onlar da metrobusle arkandan gelsinler. feda ettin gencligini valla :P
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

İlk kasa 225HP'lik TT (üstüne MTM mod) veya MX5 tarzı bir şey istiyorum açıkçası :P Hani arada RS4 falan bile bakıyorum :D

Abi biri park halinde gelir yanında durur ve kapıyı açarken benim araca vurur; deli olurum! Özenilecek araca gerek yok, sinir sahibi yapıyor beni. Audi'nin İsveç'de yaptığı ileri sürüş eğitimlerine katılınabilir aslında; riske attığın araç da senin değil hem ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

68 liraya falan temizcene, 140k kmde 2007 model gcherokee 3.0 dizeller var, dusunulebilir

Bahsettiğim araç bu abi, inanılmaz kötü test sonuçları slalom testlerinde devrilmekten son anda kurtuluyor,lastik patlıyor sürekli 1 lastik havada falan.
Biraz Allah'a emanet çıkmış yani testten. Gözüm korktu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...