elaidi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Abi sen sabahla soora kırk yılda bir kafana essin anfiye git kapıdan kızın teki öfleye pöfleye çıksın noldu deyince de ya bugün 10 kasım ya.. İlk dersler iptal! yıkıldım ya.. 12'de bi daha dersim var yatsam kalkamam diye napcamı şaşırdım.. yorgunum da.[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 peki abi ozmn 10 kasımı iptal edelim biz pls. düşünmen lazmdı zaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sadece ilk dersin iptal olcağı aklıma gelmedi açıkçası.. ne biliyim ben tören yapcaklarını lol[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 :) akılsız başın cezasını ayaklar çeker demiş atalarımız :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Katılıyorum babaya.Bugunu bilmemek ne bilim yani lol..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: DuNgEoN, 10 Kasım 2004 10:34 tarihinde demiş ki: Katılıyorum babaya.Bugunu bilmemek ne bilim yani lol.. otur kendinle dalga geç nolup bittigini anlamadan kounsma.. 10 kasim oldugunu biliyorum sadece 10 kasım yüzünden ilk dersin iptal olcanı bilmiyorum dalga geçmek için geçme biraz mantıklı ol[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hala 10 kasım unutulur mu diyorsunuz lol Sabah ders yoktu benim, tören falan olmadı işalh bilmiyordum ama duymadım hiç öyle bişi?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Absolut, 10 Kasım 2004 10:32 tarihinde demiş ki: :) akılsız başın cezasını ayaklar çeker demiş atalarımız :) cuk :-)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar