Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabahlayp 1 ay sonra anfiye gitmeye yeltenip anfide kimseyi bulamama sorunsali.

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Abi sen sabahla soora kırk yılda bir kafana essin anfiye git kapıdan kızın teki öfleye pöfleye çıksın noldu deyince de ya bugün 10 kasım ya.. İlk dersler iptal!

yıkıldım ya.. 12'de bi daha dersim var yatsam kalkamam diye napcamı şaşırdım.. yorgunum da.[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ilk dersin iptal olcağı aklıma gelmedi açıkçası..
ne biliyim ben tören yapcaklarını lol[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DuNgEoN, 10 Kasım 2004 10:34 tarihinde demiş ki:
Katılıyorum babaya.Bugunu bilmemek ne bilim yani lol..

otur kendinle dalga geç nolup bittigini anlamadan kounsma.. 10 kasim oldugunu biliyorum sadece 10 kasım yüzünden ilk dersin iptal olcanı bilmiyorum dalga geçmek için geçme biraz mantıklı ol[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 10 Kasım 2004 10:32 tarihinde demiş ki:
:) akılsız başın cezasını ayaklar çeker demiş atalarımız :)

cuk :-)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...