Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Irk ve Meslek?

Gilean

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar çok az kaldı oyunun çıkmasına..Artık karar vermediyseniz ırk ve mesleğe karar vermenin zamanı geldi bence. Açıkçası benim en çok merak ettiğim Artisan sınıfı olacak. Mutlaka onu deneyeceğim ama ilk açacağım karakter sanırım ırk olarak human(bkz:Human) , meslek olarak da fighter(bkz:Fighter olacak. Aslında ilk defa bir mmorpg de tank oynayacağım..hiç sevmezdim..şu ana kadar oynadıklarımın hepsinde scout olmuşumdur(6-7 tane mmorpg oynadım). ilk defa tank olucam çünkü eşyalarına hayran kaldım..profession olarak da shadowknight olmayı düşünüyorum.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya

[Bu mesaj Gilean tarafından 28 Ekim 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gilean tarafından 28 Ekim 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gilean tarafından 28 Ekim 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Guildimizin kurulacagi sehre gore ki su anda oylama yapiliyor

eger freeport cikarsa

ogre defender

qeynos cikarsa

dwarf veya barbar defender

artisan acilmiyor zaten direkt sen artisanlikda yapiyorsun. artisan ve normal classlar bagimsiz level aliyorlar. yani hem shadow knight hemde artisan olabilirsin max ozelliklerde

arti belirli classlar belirli sehirlere ozel belirtmek istiyorum.

mesela human shadowknight icin freeportda baslamali veya qeynosdan basladi iseniz level 15-20 arasinda betrayal denen cok zor bir questi yapip freeporta goc etmelisiniz.

dark elf paladin (drizzt misali) de olabilirsiniz ama gene ayni questi yapmalisiniz[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 30 Ekim 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
umm ben bu sefer tank olmak istemiyorum pls

$edov bey oynadigimiz o bikac gunluk surecte ayibogan tipli bi karakterin vardi ya hani rozcuum? =p

olma tank mank istemiosan, healer ol dicem ama acmaz herhalde seni. ben o kadar cok healer class oynadim ki artik istemiorum baydim cok [hah bunu dedim ya, bi sonraki demec verisimde "her seferinde healer class oynamaktan biktim istemiorum artik healer oynamak dedim ben ama ahan da actim gene healer hadi iyisiniz derim di mi, demesem ya =p]

alnimda benim "adan da bu iki adam!!!'i heal edicek kisidir, elinin hamuruyla zaten daha ne ki" yazio di mi, biliorum gizli gizli umuyosunuz yine healer acmami... acarim belki ama umutlanmayin =p

sen ne acarsan ac rozum, bu lion uber olur citkirildim elfiyle tank olur bi de, miziklanir sonra ay ben elf halimle tank mi edicem yine ufffff die ama hosuna da gider bi yandan, uber ya =pppppppppppp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...