Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP - PvE [Tercih Durumu]

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Ben de Horde ortamının böyle daha değişik daha incelenesi yerler olacağını düşündüğüm için Horde olmaya karar verdim.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Bende her zaman dark side ı tercih ederim ama horde dark side değil ne yazıkki.Daha doğrusu dark side diye bişi yok wow da.Bi Ud lar var o kadar.Taurenler ve orclar dark side değiller.Şerefleri ve onurları için yaşayan ve hayatta kalmak için öldüren ırklardır.Aynı şekilde alliance de oyle bi tane kötü ırk yok.Warcraft serilerini oynayanlar bilir zaten warcraft 3 den sonrayı konu alıyo wow.Hatta 4 sene sonrayı...[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Kötü kötüyü öldüremediği sürece onun kötülüğü neresinde :d
Irk bonuslarına karar versin blizz amcalar ona göre belirleyecem ama pvp serverında oynayacagım garanti[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

pve server deyip yanılgıya düşmeyelim.
AvH ve pvp diil mi serverlar?
AvH çok daha zevkli olur bence. PvP server sinir krizi serverı[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm karakterler PvM, ama arena pvpsi falan gibi şeylere giricekler + isimler üstünde çalışıyorum henüz :)

- human-warrior
- undead-mage
- troll-shaman (henüz test ediyorum ob da)
- dwarven-priest (henüz test ediyorum ob da)

rogue vardı bide ama gitti o, uymuyo bana.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...