McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ben de Horde ortamının böyle daha değişik daha incelenesi yerler olacağını düşündüğüm için Horde olmaya karar verdim.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bende her zaman dark side ı tercih ederim ama horde dark side değil ne yazıkki.Daha doğrusu dark side diye bişi yok wow da.Bi Ud lar var o kadar.Taurenler ve orclar dark side değiller.Şerefleri ve onurları için yaşayan ve hayatta kalmak için öldüren ırklardır.Aynı şekilde alliance de oyle bi tane kötü ırk yok.Warcraft serilerini oynayanlar bilir zaten warcraft 3 den sonrayı konu alıyo wow.Hatta 4 sene sonrayı...[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Aynı dünya savaşları gibi. Siz hangi taraftaysanız diğer taraf kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Valla Pvp server Ared/undead/Rogue Gwaeron/Orc/warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Kötü kötüyü öldüremediği sürece onun kötülüğü neresinde :d Irk bonuslarına karar versin blizz amcalar ona göre belirleyecem ama pvp serverında oynayacagım garanti[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Marshal.Nemesis-Human-mage-pvm Dragonutopia-undead-priest-pvm ----------------------------------[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 pve server deyip yanılgıya düşmeyelim. AvH ve pvp diil mi serverlar? AvH çok daha zevkli olur bence. PvP server sinir krizi serverı[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Nightelf hunter Blinky bolum ıse bızım grup nerde ıse orası ama oncelıklı tercıh pvp [Bu mesaj Blinky tarafından 06 Kasım 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Simsala -Nightelf Fighter :P belki roguede olabilirim. Tabiki PVP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Human Paladin-PVP :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Tüm karakterler PvM, ama arena pvpsi falan gibi şeylere giricekler + isimler üstünde çalışıyorum henüz :) - human-warrior - undead-mage - troll-shaman (henüz test ediyorum ob da) - dwarven-priest (henüz test ediyorum ob da) rogue vardı bide ama gitti o, uymuyo bana.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar