Head Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Arkadaşlar bildiğimiz üzere geçtiğimiz günlerde ADAPAZARI ekspresinde can sıkıcı bir olay yaşandı. Bu sene Kocaeli Üniversitesi İktisadi bilimler fakültesini kazanan arkadaşımız , Erenköy yakınlarında trende telefonu çalınıyor ve trenden aşağı atılıyor. ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede ne yazıkki hayatını kaybediyor. olayın ayrıntıları ise tam bir trajedi. peki ya benim gibi öğrenciler nasıl hissediyor? ben kocaeli üniversitesi jeofizik mühendisliği bölümü 1. sınıf 2. öğretim öğrencisiyim. okuldan geç dönüyorum , bugün gözlemlediğim kadarıyla öğrencilerin hepsi tedirgin. bunun için bir kampanya yok mu? kimse bizim hayatlarımızı düşünmüyor mu? yarın bir gün o trenden beni de atabilirler , başkasının çocuğunu da atabilirler ? bir şeyler yapılması için daha ne kadar insan ölmeli/zarar görmeli? gazetelerde çıkmıyor ama geçtiğimiz senelerde trende tecavüz olayları bile oldu. görüşleriniz.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 trenlerdeki ve tabiki baska yerdeki insanlar etraflarindaki olaylara tepkisiz kaldigi surece bunlar bole dvm edecek..[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tek başıma oramı buramı açsam yarar etmez ki.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ben Kocaeli'den İstanbul'a doğru yola çıktığımda kesinlikle yanımda kesici veya delici alet bulundurmaya çalışıyorum. Nefsi müdafaa sonuçta. Ama işini ciddiyetle yerine getiren ve arka vagonlarda uyuklamayan güvenlik görevlilerinin çalıştırılması şart bu trenlerde.[signature][hline]Warning And Control System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 nefsi müdafaa evet.ama ben sinir hastasıyım biraz. trenden atabilirim bana saldıran insanları , ceza alır mıym?[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 walla ben hakim değilim. ama muhtemelen az bir ceza ile yırtarsın. ;)[signature][hline]Warning And Control System [Bu mesaj Awacs tarafından 10 Kasım 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ya öğrenciler toplaşsa kendileri güvenliği sağlasa bence devletin utanması gereken bir manzara olur. arkadaşlar o değil de , geçen gün bir program izliyorum. gülgün feyman bir kapkapççı çıkarmış , soru soruyor. istanbul valisine bağlanıldı. televizyondaki başlık : YETKİLİLER ÇARESİZ peki bu durumda çare nerede? başımızdaki insanlar çaresiz ise , buna bir dur demek lazımdır. gün anarşist olma devridir , taş yok mu taş .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Head, 10 Kasım 2004 03:09 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bildiğimiz üzere geçtiğimiz günlerde ADAPAZARI ekspresinde can sıkıcı bir olay yaşandı. Bu sene Kocaeli Üniversitesi İktisadi bilimler fakültesini kazanan arkadaşımız , Erenköy yakınlarında trende telefonu çalınıyor ve trenden aşağı atılıyor. ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede ne yazıkki hayatını kaybediyor. olayın ayrıntıları ise tam bir trajedi. peki ya benim gibi öğrenciler nasıl hissediyor? ben kocaeli üniversitesi jeofizik mühendisliği bölümü 1. sınıf 2. öğretim öğrencisiyim. okuldan geç dönüyorum , bugün gözlemlediğim kadarıyla öğrencilerin hepsi tedirgin. bunun için bir kampanya yok mu? kimse bizim hayatlarımızı düşünmüyor mu? yarın bir gün o trenden beni de atabilirler , başkasının çocuğunu da atabilirler ? bir şeyler yapılması için daha ne kadar insan ölmeli/zarar görmeli? gazetelerde çıkmıyor ama geçtiğimiz senelerde trende tecavüz olayları bile oldu. görüşleriniz. Hoca silah taşı kalkışan olursa indir bacağından gerisini kamaoyu halelder merak etme hepimiz okuduk duygulandık kızdık,beddua ettik vs.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Sholver, 10 Kasım 2004 03:21 tarihinde demiş ki: said: Head, 10 Kasım 2004 03:09 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bildiğimiz üzere geçtiğimiz günlerde ADAPAZARI ekspresinde can sıkıcı bir olay yaşandı. Bu sene Kocaeli Üniversitesi İktisadi bilimler fakültesini kazanan arkadaşımız , Erenköy yakınlarında trende telefonu çalınıyor ve trenden aşağı atılıyor. ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede ne yazıkki hayatını kaybediyor. olayın ayrıntıları ise tam bir trajedi. peki ya benim gibi öğrenciler nasıl hissediyor? ben kocaeli üniversitesi jeofizik mühendisliği bölümü 1. sınıf 2. öğretim öğrencisiyim. okuldan geç dönüyorum , bugün gözlemlediğim kadarıyla öğrencilerin hepsi tedirgin. bunun için bir kampanya yok mu? kimse bizim hayatlarımızı düşünmüyor mu? yarın bir gün o trenden beni de atabilirler , başkasının çocuğunu da atabilirler ? bir şeyler yapılması için daha ne kadar insan ölmeli/zarar görmeli? gazetelerde çıkmıyor ama geçtiğimiz senelerde trende tecavüz olayları bile oldu. görüşleriniz. Hoca silah taşı kalkışan olursa indir bacağından gerisini kamaoyu halelder merak etme hepimiz okuduk duygulandık kızdık,beddua ettik vs. burdanda sölüyorum bir telefon için bunları yapan [İnsan] tabiiri kullanmıcam allahından bulsun.Şahsen turkiyeye gelince ekstra o trenlere binicem duva edicem karşıma çksın o tarz insanlar,siz giidp geliyosanız içinizi ferah tutun tv ler gazeteler bu olay üstünde çok durdu sanmıyorum birdaha yediremezler öle bi şey en azından o tren lerde...Kapkaç oalyı belli bi dert... [signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Arkadaşalr edit derken alıntı yaptım kusura bakmayın... [Snirlerim bozuldu][signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Delanoresse, 10 Kasım 2004 03:27 tarihinde demiş ki: insan ziyani bunlar, rehabilitasyona butce ayirana kadar uyutacaksin kopekler gibi.. oh be . kendime geldim okudum da.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sirf turkiyeye ozel bi olay degilki. bugun ing dersinde bi text okuduk iste amerikada bi kadin apartmaninin onunde saldiriya ugruyor 38kisi camlarindan izliyor olayi, yarim saat kadar suruyor bu olay ve kimse polisi bile aramiyor, guvenlik gorevlisinden cok insanlarin tepkisizliginden kaynaklaniyor bence bu tarz olaylar.(gerci hatirladimda bu amerikadaki olaylar 60larda geciyor neyse:p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 darbede ülkenin 10 yıl geriye gittiğini varsayarsak. gizli darbe yemişiz .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sholver herkes silah taşırsa nolur toplum yoksa silah tuccari felam mısın :D Aslında bence bu düzenli bir olay , yani o hızlı tren faciasıyla birlikte insanlar sürekli olarak trenden sogutuluyor ama karayollarındaki kazalar çok normalmış gibi hemen geçiştiriliyor. Bence karayolları hala daha tehlikeli...[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 megancy, eğer güvenlik yoksa insanlar mecburen silah taşımaya yöneliyorlar. bunu önlemek çok zor.[signature][hline]Warning And Control System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ya hayır böle ne bliyim duygudur diyecem ifadesinde zorlandığınız hani filmleden görmüşünüzdür böle tam o kafasına [Beyin olması gereken] yere böle ateş edersiniz böle dağılıverir ayni onu yapasim geliyor çeşke fırsatım olsa ya yani hapis falan rağzıyım.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ulan şeytan diyo al eline silahı,trende elinde son model telefonla bekle ki elleşsinler. Sonra sık diz kapaklarına sakat bırak itleri[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Blood 2:The Chosen hesabı.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 idam cezası geri gelmeli, gelmekle kalmayıp çatır çatır, sık sık uygulanmalı.[signature][hline][i]deliverance thrown back at me deliverance laughing at me [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 valla benim bir yakınım o şekilde öldürülse, öldüren adamın idam edilmesini görmek istemem. daha çok ömür boyu hapiste rezalet şartlarda sürünmesini isterim. ölüm kurtuluş bunlara. ama yok insan hakları cart curt diyerekten utanmasalar hapistekilere her istediklerini verecekler. her türlü pisliği yapan adama ne hakkı vereceksin ya. bilmiyorum, belki de yanlış düşünüyorum ama bu adamlar cezasını çekmeli.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Merak etmeyin öle insanlarla hapiste rahat etmezler.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: arcane, 10 Kasım 2004 07:14 tarihinde demiş ki: idam cezası geri gelmeli, gelmekle kalmayıp çatır çatır, sık sık uygulanmalı. +10 işte çözüm buuu bide öle silahla onu bunu vurcam die sıkanlara soruyorum hiç vurulan birini gördünüzmü ? insan öldürmek kadar kolay değil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yahu adamlar sırf tren kazasını(ne ''sını'' LARINI) unutturmak için ''zina yasasını çıkarcaz'' diyip hem konuyu gündemden indirdi hemde herkese unutturdu bu heriflerden daha ne beklersiniz ki...hiç uğraşacaklarını sanmam bu tür olaylarla takdıkları bile yok gene bir grup insan şikayet eder gündemem oturu sonra o herifler gene bir saçmalık çıkarıp unutturur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Kasım 2004 09:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bundan 3 sene kadar once bir arkadaşım bakırkoy hattına binmişti trenin. Tam telefonu çalıyo bizimkinin, ismine bakarken bi el kapanıyo telefonun üstüne, adam yeni kalkmaya başlamış olan trenin kapısından atlıyo. Tabii bizimkinide sürüklüo, bizimkide trenin kapısından dışarı uçuo. Hafif yaralarla atlatmıştı..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: yevaud, 10 Kasım 2004 09:30 tarihinde demiş ki: bide öle silahla onu bunu vurcam die sıkanlara soruyorum hiç vurulan birini gördünüzmü ? insan öldürmek kadar kolay değil Geçem sene mi ne parkta bir adamlar kız arkadaşının yanına tinercimi ne gelmiş silahı uzatıp para istemiş adamda dalga geçmiş ''kuru sıkıyla ne yapıcan'' diye çocukta sinirlenip vurmuş adamı ve öldürmüş... Bende bu haberi görene kadar öyle düşünürdüm ama karşındaki insanın piskolojik durumuda normal ve sağlıklı olmayabilir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar