Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Acaba herhangi bir sorun olmadan dışarıya ne tür gıdalar yollayabiliriz ? Böyle kişiye özel, özlediği şeyleri yesin diye. İhracat vs değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Otobüs ile konuş şöfere biraz cep harçlığı ver yeter, ben böyle yapıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Otobüsle konuşmaya çalışıyorum ama hiç cevap vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Hangi ulke , bulgaristan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ingiltereye burdan tarhana, çokonat falan gönderiyoruz biz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 plastik poşetlere koyun ve poşetleri dikdörtgen prizma haline getirip koyu sarı koli bandı ile bantlamayı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Bakın mini-çakal resmin adını değiştirmeden koyduğu için cpt. obvious olmuş. siz böyle yapmayın çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar