Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konunun başından sonuna kadar alaksız gittiğini goruyorum Gülüyorum . HAHUHUAHAHAH Bune abi ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 19 Ekim 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Aslında konuda gülünecek bir taraf yok ama karşılık olarak yazılan yazılar ciddi anlamda saçma ve alakasız ;) Drachai scriptleri satıyormuş satar. isterse free açar dagıtır kimsede "vay kardeşim sen bunu nası yaparsın" diyemez. Burada konuşulan şeylerin lisansı varmı? mesela benim söylediğim ir sözün lisansımı var isteyen istediği yerde kullanır etc. etc. etc. [spo1=Çok Gizli Bilgi][ Neyse sonuçta göreceğiz neyin ne olduğunu ] :)[/spo][signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 anladigim kadari ile satilan bir scripti tekrar satilmak isteniyor.belki bir sozlesme gibi birsey yok ama bunun neresi etik?yalnis anladiysam itham ettigim kisiden ozur dilerim..
akkayaemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bırakın herkes istediğini yapmakta özgür.Siz burda ne kadar açıklama yapsanızda alan alacaktır,Satan satacaktır.Burda parmaklarınzıı yorduğunuza değmez...
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 alla alla böyle bir server varmıydı piyasayı iyi takip edememişiz... Kendime -1 not.[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
Roanoke Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kötü bir uygulama. bence. yapilmamasi gerekirdi.[signature][hline]Roanoke Roanoke Quaxis Worldbuilder
UoTurk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 drachai ferumar bana acil [email protected] adresinden ulas seninle konusmam lazım acilen
Öne çıkan mesajlar