Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sindarin !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence serverin bu hale geleceği belliydi staff içinde oldugum için konusuyorum.Ama yinede biz playerlar için elimizden gelenin en iyisini yaptık.Sırf pvp agırlıklı olmasına rağmen questler raidler yaptık.En son hayvanat bahçesi açmıştım playerların çok hosuna gitmisti neyse artık...
Mesaj tarihi:
Onyx Mi Benim Serverimin Scp lerini Mi Satiosun Emre ?? Bunu Senden Beklemezdim ..

O Scriptleri Kullanan Icin Hayirli Olmaz Genie Patlatir Serveri Bu 1.si

Ikincisi O Scplerle Acan Kisiyide Kapak Yaparım Buraya
Mesaj tarihi:
said:
medievil, 17 Ekim 2004 13:08 tarihinde demiş ki:
Ikincisi O Scplerle Acan Kisiyide Kapak Yaparım Buraya

Kullanana değil, satana yap ne yapacaksan adam para vermiş almış kim karışır?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
:) Ehe çok komik olaylar olmaya başladı son zamanlarda. Medievil çok gizli bir kaynaktan duyduklarıma göre sanırım siz drachai ile birlikte aynı makinede bulundunuz. O sırada parasızlıktan adamlara para ödeyemeyip shardı kapadınız ama gel gör ki kör talih hatta sakar şeytan sizin scriptlerinizi yani eski wildGenie scriptlerini drachai ye bırakmış. Neyse fazla yorum yapmaya gerek yok sanırım burada kimseyi korumuyorum ama konuşmalarındaki saçmalığa bi kez kendin okusan sen bile şahit olurdun.. Adamın hakkı senin verdiğin zararı senin olan bir şey ile kapaması dimi ama ;) Yine söylüyorum "Bırakın bu işleri"....[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Mesaj tarihi:
said:
Manloth, 18 Ekim 2004 02:58 tarihinde demiş ki:
:) Ehe çok komik olaylar olmaya başladı son zamanlarda. Medievil çok gizli bir kaynaktan duyduklarıma göre sanırım siz drachai ile birlikte aynı makinede bulundunuz. O sırada parasızlıktan adamlara para ödeyemeyip shardı kapadınız ama gel gör ki kör talih hatta sakar şeytan sizin scriptlerinizi yani eski wildGenie scriptlerini drachai ye bırakmış. Neyse fazla yorum yapmaya gerek yok sanırım burada kimseyi korumuyorum ama konuşmalarındaki saçmalığa bi kez kendin okusan sen bile şahit olurdun.. Adamın hakkı senin verdiğin zararı senin olan bir şey ile kapaması dimi ama ;) Yine söylüyorum "Bırakın bu işleri"....

gizli kaynak kim ki bu kdr eminsin ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
benimde bilgim kadar i ile medievil onyx in scplerini satin almiş olmasi ki bu scp ler son novaworld halinin tum buglarinin fixlenmiş hali wild fixlemiş buglarinin hepsini ve medi wild dan 250 milyon turk lirasi karsiliginda bu fixli ve update li scpleri
satin alarak onyx olarak kendisi yapmiş diye biliyorum her ne kadar eger dogruysa bnm scp lerim diyorsan anlasarak satin aldigin icin diyebiliyorsun bence alan kişide diyebilir ?.[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Mesaj tarihi:
Valla geçmiş olsun insanların böle uğraşması sonucunda ekonomik yetersizlikler sonucunda serverin kapanması çok kötü ben hiç oynamadım ama oynayan arkdaşal adına üzüldüm en kısa zamanda eski formunu yaklar :([signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları
Mesaj tarihi:
Novanın Bugları Sahsim Tarafindan Fixlenmistir , Ben O Scplere Sadece Icindeki 3 4 sistem icin para verdim yoksa orjinal sphere den farki yok
Runuo daki Craft Menusu
Resist
Wrest vs
Mesaj tarihi:
allah hepinizin belasını versin başka birşey demeye gerek yok halinize bakın Yakında topic açarsınız
g.t ümün masraflarını karşılayamadığım için aylığı 150 milyona kiralıktır diye puh rezil insanlar ! Drachai adam para vermiş sen ne hakla satıyorsun yazık ya valla türk'ün türkten başka düşmanı yok...[signature][hline]Plus

[Bu mesaj plus tarafından 18 Ekim 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
drachai iyi hoşta abi sizde kaçıncı uoyla ticaretiniz bu yav ?
daha öncede bi char transferi olmuştu..İlk defa görüyorum böyle bişi yani..[signature][hline]Cosmopolitan Dergisinden Kadınlara Cinsel İlişkide Verilen Tavsiyelerden Biri:
28.yatakta yabanci dilde konusun. (tamam oldu memleket. fuck me repligini yataga soktuk mu abye girdik demektir. hem bize de you nasty diyebilecek firsatlar cikar.)

E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
said:
plus, 18 Ekim 2004 19:52 tarihinde demiş ki:
allah hepinizin belasını versin başka birşey demeye gerek yok halinize bakın Yakında topic açarsınız
g.t ümün masraflarını karşılayamadığım için aylığı 150 milyona kiralıktır diye puh rezil insanlar ! Drachai adam para vermiş sen ne hakla satıyorsun yazık ya valla türk'ün türkten başka düşmanı yok...

arkadaşlar yanlış yapmış veya yapıo olabilirler ama bu sana onlara küfür hakkı tanımaz.laflarına dikkat et.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
Bence onyx scriptlerini satmanız biraz saygısızlık. Scriptlerin son hali şu an bendede var ama medievil veya wildgenie (emeği geçenler) den izin almadan herhangi kimseyle paylaşma hakkını kendimde göremiyorum.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
İşte yeni aşkım :)
Mesaj tarihi:
Emre Haklisin Bi Konuda , Fakat Her Kimde Ise Scriptler Silmelerini istesem silmiceklerini biliorum , bu yuzden tekrar soyluorum belki isinize engel oluyorum emre ama benimde hosuma gitmio acikcasi o scplerle acilan serverdan hayir gelmez arkadaslar
Mesaj tarihi:
said:
plus, 18 Ekim 2004 19:52 tarihinde demiş ki:
g.t ümün masraflarını karşılayamadığım için aylığı 150 milyona kiralıktır diye puh rezil insanlar ! Drachai adam para vermiş sen ne hakla satıyorsun yazık ya valla türk'ün türkten başka düşmanı yok...

:) Konu normal seyrinde giderken kahramanımız ortaya çıkar ve ne dediğini kimsenin anlamadığı sözler sarf etmeye başlar. Şu konuşma tarzına bir bakınız. Bırakın geri zekalı olduğunu düşünmeyi insan olduğundan bile şüphe etmemek elde değil. Şimdi sana demezlermi güzel kardeşim sana GİREN + ÇIKAN ne?

Konuyu tam okumadığın ve son mesaja bakı(m)p[Edit] saçma salak hatta bir o kadarda gerizekalıca mesaj atmışsın bence bu mesajdan sonra bir daha buranın forumlarına alınmaman gerek. Bende bir önceki yazımda açık ve net olarak yazdım dedimki güzel kardeşim bu adam 1 ay bedava bu adamların makinesinde oyununu oynadı oynattı ve vermediği bir ücret var. e adamda dogal olarak almış scriptleri satıyor işte bu noktada az önce yukarıda söylediğim söz devreye giriyor... Sana giren + çıkan ne? güldürmeyin beni Bırakın bu işleri.. Herkez kendi işine baksın ortalığı saçma sapan sözlerle bulandırmaya hiç gerek yok. Gerçi hatırladığım kadarıyla medievil denen arkadaşımızda shardı kapatalı oluyor 2 ay kadar şimdiye kadar scriptlerimi bunlar aldı şöyle oldu böyle oldu gibi sözlerini duyduğumu hatırlamıyorum ve bu konunun böyle saçma sapan uzamasına karşıyım.

Sevgiler ;)

[Bu mesaj Manloth tarafından 19 Ekim 2004 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...