Drachai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Sindarin serverına daha fazla host olamayacağımdan dolayı hostuyla beraber aylık 250 milyona kiralığa çıkartmış bulunmaktayım. Satılık script : Onyx shard. 100 milyon ( Sosaria haritası ) Rol scripts. 125 mllyon (ırk class sistemli) (orta dünya haritası ) row scripts. 100 milyon (orta dunya haritası ) ilgilenenler bana pm atsın. Script lerle birlikte anti speed connecter vermekteyim.[signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Üzüldüm Açıkcası .. :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bende üzüldüm... Keşke sponsor arasaydınız.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Tamam Drachi ben oluyorum Zaten Seer dim orada Ama çok üzüldüm bana Özelden ulaşırsan Anlaşırız
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bence kişilerin verdigi emekler boyle pazarliga cıkarilmamali[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Sunucunuzda hiç oynamadım ama boyle olması gerçekten kötü :(
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 :( acıkcası sevmıyordum serverı ama emek harcanmıs sonucta sindarinin yanına yaklasamıyacak serverlar bıle ....[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 :( :( :( :( offf[signature][hline]Herzaman Sizlerle Daha İleriye Arcadium U.O DNC Host Msn:[email protected][b]
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ba$arili bir sharddi sindarin bu duruma gelmesi üzüntü verici :([signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
RaiDaN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bende bu arkadaşlar almadan once staff uyesiydim cok guzel bi server uzucu bu 3. sanırım el değişmesi yinede alacak kişilere başarılar (üzücü tabiki.)[signature][hline]www.sanalsuclular.com www.yasakalan.net
Sistem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 arkadaşlar bu duruma bende çok üzüldüm şöyle bir durum var nebula scriptlerine dönecek etraf işte row scpleri rol filan her yer nbl - row - sindarin karışımı server dolacak 1 kişiye bile satması bunun sebebidir ondan ona, ondan ona bakarsın allahın lamerlerinde scriptleri güsel bi server ...[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bende R.o.w da Staff tim gercekten bu duruma gelmelerine cok uzuldum[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Drachai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 şuan ki serverım arcana.Sindarinin hostuda bendim.Ama bir yere kadar.2. defa kurulduğunda ki sahipleri para ödemediler.(tcpip değil)BEnde 3. aydır fazladan bir yük altındayım.O yüzden sindarini devrediyorum.Kendi serverım hala devam etmekte. dip not : arcana row ' un yeni hali [signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Drachai tarafından 15 Ekim 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ne diyelim hayirlisi neyse o olsun[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
maske547 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ben Sindrain de oynuyorum herkesın emegının gıdecegıne cok uzuldum
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Gerçekten üzücü umarım yeni sahipleri hakkını verirler.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :)
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 valla bencede üzücü bende sihirlisayfalara ilk üye olduğumda daha 4 player vardı online
Drachai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Sihirlisayfalar kapanmıyor.Sindarin için konuşuyorum[signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com
Korax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Arcadium, 15 Ekim 2004 13:22 tarihinde demiş ki: :( :( :( :( offf Bence sen önce kendi serverına yan :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Sindarinin eski developerı olarak üzüldüm gerçekten.Neyse hayırlısı demekten ba$ka bir laf yok sanırım.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 benim bir arkadasim sain aldi ve yemin ederim serveriniza iyi bakacaktir
mikado Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Oldurmeyecegiz yemin etme..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Neron Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Drachai, 15 Ekim 2004 11:10 tarihinde demiş ki: Sindarin serverına daha fazla host olamayacağımdan dolayı hostuyla beraber aylık 250 milyona kiralığa çıkartmış bulunmaktayım. Satılık script : Onyx shard. 100 milyon ( Sosaria haritası ) Rol scripts. 125 mllyon (ırk class sistemli) (orta dünya haritası ) row scripts. 100 milyon (orta dunya haritası ) ilgilenenler bana pm atsın. Script lerle birlikte anti speed connecter vermekteyim. 6. his'sim cok kuvvetli beah[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
Öne çıkan mesajlar