barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Şimdi bende vodafone sınırsız internet paketi vardı en baştan beri. dolayısıyla ayda ne kadar harcama yapıyorum diye hiç kontrol etmedim. Şimdi iş icabı başka hatta geçmek durumundayım. Bu hatta 4gb paketten var. acaba ayda bu 4gb paketi geçer miyim? baya baya sömürüyordum sınırsızken. çok kullanıyorum yani. dizi izlediğim bile oldu. 4gb ı hayvan gibi kullanıp da bitiren var mı? napiyim kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ben 6 aydır sınırsız kullanıyorum yani 2gb geçince edge oluyor hız ama daha hiç geçemedim.dizi fln izlemiyorum ama youtube tunein fln çok kullanıyorum.zor yani 4gb geçmen bence. birsürü uygulama var yükle birini takip et kotanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 işte sorun şu ki. diğer hattım geldi. 1-2 güne eski hattımı iptal ettirip ettirmemeyi düşünüyorum şuan. kısaca aylık ne kadar harcıyorum testini şuan yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 1-2 gün takıl işte bak günlük nekadar harcıyosun sonra oranla onu aya. ama zannetmiyorum 4gb az gelsin.sonuçta girdiğin çoğu sitenin mobil versiyonu var opera kullanırsan turbo fln baya bi azaltıyo veri kullanımını,radyolarda veri akışını kendin seçebiliyosun,videolarıda 720p izlemiyver fln sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar