hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Merhaba millet , haziranda mezun oldum. teciller biliyorsunuzki 1 yıllık yapıldıgından ekim ortasına denk gelio . simdi ben 2 yıllık tecil ettiricemde. direk gidip yapmam gereklimi ? yapmazsam ne gibi bir vakit geciktirirsem para cezası alıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yapmazsan kendini kislada bile bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 tmm hemen gidim ozmn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bakaya kalırsın, mahkemeye sevk edilebilir, ifade vermek zorunda kalabilirsin. git yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 haziran 31den önce mezun olduysan geç bile kalmışsın 1 yoklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar