RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bu senenin başında aldığım cihazı satma kararı aldım garantisi daha devam etmekte yani; nedeni ise VITA'ya geçmek istemem. 3004 cihaz 6.39 sürüm ve kullandığım pro-b6 sorunsuz çalışıyor. İso. Cso. sıkıntı yok 1 tane oyunu açamadığını görmedim daha ve cihazda sıfır çizik var. Nedeni aldığımdan beri hiç silikon koruma kabından çıkarmadım. Ufacık çizik yada bir problem gördüğün an aleti geri alırım. ;) Cihazla birlikte: Sony Memory Stick Pro Duo 6 gb. Koruyucu Silikon Taşıma çantası PSP kulaklık İsteyene iso ve cso oyunlarıda verebilir 40 oyun var Silent Hill serileri, Gran Turismo, PES, Papaton serileri, NBA 2K, FM, Little Big Planet vs. vs. 40 tane oyun lan işte sıçana kadar oynarsın. Haa fiyat 400 tl. Bursa tercihimdir falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Merhabalar,fiyat aşırı pahalı. 400-500 lira fiyat aralığında dünya kadar ps vita satan yer var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 İkinci el PSP 200TL üstü zor eder. İyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 400 TL 2. el psp hem de 3004 model hahahahaha :D Olm araştırmadan fiyat çıkarmaya ne kadar meraklısınız.Serbest piyasanın suyunu çıkarmakta üstünüze yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Piyasaya bakmamistim evet haklisiniz 300 tl yeni fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 teknosa 450den satıyor sıfırını sen 460 de. mis gibi mal beğenmeyen almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Sen ne diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Sifiri 420 tl baktim bu sabah. 300 tl bende 6 gb ms tasima kabi silikon korumalik 40 oyun. Garantiside devam etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bilmiyorum abide vitadan sonra piyasası kalmadı gibi o kadar, tabi temiz cihazdır kılıfı vsde sataman bence, donanımhaberde dene bi şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Beyler 250 tl son fiyatım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Sattim la pspyi. Psp vita aldim sony centerdan wifi modeli 8 gb hafiza karti ve motostorm rc oyun 700 tl. Cok iyi fiyat deemmii ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Panpa öle bi demişsindi şu anlam çıkıyor "olm psp yi öle bir geçirdimki malın tekine o keyifle gittim vita aldım pehehehe" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Dunya ahiret malimsin dedim satarken. Haha. Yok la 250 tl ye sattim o fiyati yazarken piyasaya hic bakmamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Alan olursa ben de satayım da boşa durmasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar