SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 şimdi bütçe 900 alınacak parçalar:işlemci,ram,anakart psu gücü 390 watt(önemlimi bilmiyorum yaziyim dedim) ekran kartım var zotac geforce 9800gt 1gb 256bit ddr3 işte oyunlarda kasmasın fln 3-5 yıl idare etsin yeter. önceden amd kullanıyodum işlemciyi pek memnun kalmadım bide intel deniyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 AMD iyidir aslında çok memnunum, ram olarak corsair vengeance 2x4gb dual kit CL9 ramleri önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 aynen güzelmiş.ram en kolayı ztn.önemli olan diğer parçalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 şu ikisinden hangisi iyidir? intel amd bunlardan birini alıp 250 liraya bunlara uygun bi anakart 150 liraya flnda 8 gb ram alsam nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 4 çekirdek falan alırsan ki bütçene göre rahat alırsın, psuyu şöyle 600w yapman gerekicek sanırım. AMD nin yeni FX serilerine iyi diyorlar işlemci olarak Edit: Sen zaten fx linklemişsin mesajı yazarken :) Anakart ise 200-250 liraya iyi bişi al derim MSI den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 çok pahalı abi 600watt psular 250 fln ozaman bütçeyi aşıyorum.390 wattla çalışmazmı bunlar :D psu şu diğerlerine göre baya ucuz mesela alınırmı kaldırırmı bu sistemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Ben 550W 80+ olmayan bir psu kullanıyorum sorun çıkmadı şimdiye kadar hiç, 80+ olan psular cidden pahalı çok aşırı high end pcler dışında gereksiz bana göre. 390W yetmez gibi. Bilgisayarcı benim sistem için 550w tam sınır demişti benzer pcler olur amd fx alırsan, benim ekran kartı sapphire markanın 1gb bir modeli işte İşlemci olarak amd 4 çekirdeklerden 3,6ghz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Öncelikle PSU larda 600 hatta yeni kartlardaki düşük enerji tüketimine bakınca 550 ( yukarda gösterdiğin ) işini görür. Verimlilik açısından 80+ olması hem o PSU da belirtilen güce yakın bir güç tüketimi sağlaması ( hakkını verir diyelim ) hemde boşa elektrik faturası ödememen anlamına geliyor. İşlemci olarak INTEL şu durumda bariz bir üstünlüğe sahip ancak bütçe açısından seni zorlar. AMD olarak FX yerine Phenom x6/x4 bulabilirsen ( zaten oyun için alıyorsun ) o ekran kartıyla senin işini rahat rahat görür. Artan parayı RAM e yatırabilir yada ileriye yönelik ( FX destekli mesela ) bir anakart alarak makineni yavaş yavaş yükseltebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 işlemci ram anakart bunları aldım 600 liraya nasıl sizce? bide 9800gt ekran kartı var.aldığım yer 390 watt yeter bunlara dedi p.tesi elime geçicek ürünler bakıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Anakart daha iyi birşey alsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ya daha iyilerinde çift ekran kartı girişi fln vardı gereksiz buldum:D ztn önemli olan işlemciyle ram değilmi? bunlar nasıl oyun için fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 O ekran kartı ile zaten über hiper bir performans alamayacaksın. Muhtemelen SATA2 bir HDD kullanıyorsun. Anakart şu an için yeterli ama ilerde upgrade etmeyi düşünürsen boşuna masraf etmiş olacaksın. Yinede güle güle kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ekran kartını 2yıl önce almıştım idare eder şimdilik hdd 5 yıllık fln sdsf upgrade olayını düşünmemiştim ya cidden boşa masraf olmuş neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar