Cacik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Okulda ethernet çıkışı üzerinden internete mikrotik hotspot yazılımıyla kullanıcı adı şifre girerek bağlanıyoruz. bilgisayarımda ethernet çıkışı olmadığı için adsl wireless modem in ethernet portunu direkt okulun ethernet portuna bağladım ve wireless üzerinden nete girmek istiyorum. şöyle bir problem oluşuyor bilgisayara lan networkünden ip atanması gerekirken , wireless tarafından ip atanıyor. biraz karışık gibi , bilen varsa çözümü dürüm yollayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 acil biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Modemin üzerinden DHCP'yi deaktif hale getirmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 nerde network guruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Buarada DHCPyi kapatmak çözüm :) bende eski modemlerimi o sayede access point/router olarak kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yaramadı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar