StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Ben Directx 9'dan tekrar 8'e geçmek istiyoum.Geçenlerde 9'u silmeye ve 8'i yüklemeye yarayan programlar olduğunu okumuştum.Nerede bulacağım ve nasıl yapacağım.? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Directx klasörünü sil tekrar kur belki cozum olabilir.[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 klasörü sakın silme kendiniz yapmayacağınız şeyi tavsiye etmeyin klasörü silmek büyük sorunlara yol açabilir directx buster isimli bir program var onla hallet.[hline]B.O.S. Paladin: Die scum! Mutie:*looks confused* Huh? [turns a human into another green stupid smelly mutant] Mutie:*still confused* Whut? Mutie Clone:*trying to understand what's happening* Arrgghh? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ben denedim bir soruna yol acmamisti.[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hatta işe bile yaramisti :)[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 :) o iş için program varken girdiğin riske değmez bence bu arada buster direct x i kısım olarak ta silebiliodu mesela sadece direct play i siliosun öyle özellikleri de var.[hline]B.O.S. Paladin: Die scum! Mutie:*looks confused* Huh? [turns a human into another green stupid smelly mutant] Mutie:*still confused* Whut? Mutie Clone:*trying to understand what's happening* Arrgghh? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Windows çalışırken directx dizinini sildirirmi bilemem ama silinebiliosa zaten windows'u kapatmadan tekrar directx 8 yükleyebilmen lazm. Aksi takdirde windows açılırken dosyaları bulamazsa yamulur windows.[hline]This Cat Scratches Free. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.