StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Ben Directx 9'dan tekrar 8'e geçmek istiyoum.Geçenlerde 9'u silmeye ve 8'i yüklemeye yarayan programlar olduğunu okumuştum.Nerede bulacağım ve nasıl yapacağım.?
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Directx klasörünü sil tekrar kur belki cozum olabilir.[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 klasörü sakın silme kendiniz yapmayacağınız şeyi tavsiye etmeyin klasörü silmek büyük sorunlara yol açabilir directx buster isimli bir program var onla hallet.[hline]B.O.S. Paladin: Die scum! Mutie:*looks confused* Huh? [turns a human into another green stupid smelly mutant] Mutie:*still confused* Whut? Mutie Clone:*trying to understand what's happening* Arrgghh?
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ben denedim bir soruna yol acmamisti.[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hatta işe bile yaramisti :)[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 :) o iş için program varken girdiğin riske değmez bence bu arada buster direct x i kısım olarak ta silebiliodu mesela sadece direct play i siliosun öyle özellikleri de var.[hline]B.O.S. Paladin: Die scum! Mutie:*looks confused* Huh? [turns a human into another green stupid smelly mutant] Mutie:*still confused* Whut? Mutie Clone:*trying to understand what's happening* Arrgghh?
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Windows çalışırken directx dizinini sildirirmi bilemem ama silinebiliosa zaten windows'u kapatmadan tekrar directx 8 yükleyebilmen lazm. Aksi takdirde windows açılırken dosyaları bulamazsa yamulur windows.[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar